bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

qızların bütün oğlanlar eynidir deməsi

əjdahalar   googlla

    1. biz cinsi ayrımçılığa meruz qalırıq deyen qızların faşistce qurduğu cümledir. düşüncesizce qurulan cümledir. başqa vaxtı "bir qıza baxaraq hamımız haqqında fikir yürüdürsünüz" deyen qızlar heç düşünmeden oğlanlar hamısı eyni poxdur deye bilirler. niye? çünkü hamısı "sikişmek" isteyir. budur bunların anlayışı. men qadın, ve evlilik başlığına qadınların ciddi düşünce eksikliyi olduğunu yazanda yazarlar etiraz edirdlerki ayrımçılıq edirsen. ama heş qızların bütün hamımızı pox edib divara vurmasını nezere almırlar. ümumiyetle var "sikişmek" var meseleni "bedenlerin birleşmesi" kimi düşünmek. bizim qızlarda hemişe "biri bizi sikecek" paranoyası var. sizin poxlu götünüze vurulan yoxdu emin olun. bütün oğlanlar eynidir, hamısı herleyib fırladıb söhbeti yatmağa getirir - cümlesi başdan ayağa paradoksdur. qadınla kişi beraberliyinin pik nöqtesi bedenlerin birleşmesidir onsuzda. 2 günde tanışdığın bir qıza hetda 2 saatda tanışdığın birine yatmaq gözü ile baxa bilersen hetta bunu teklifde ede bilersen burda qeyri adi heçne yoxdur. a beautiful mind filminde john nash telebesi olan qıza "bütün bu tanışma ve ön sevişme aktivitelerini keçib birbaşa sevişe bilerik?" sualını verende qız ona baxır ve öpüşürler. john nash deyende olur biz deyende olmur?
    qızlar üstlerindeki bu biri bizi sikecek qorxusunu atmalıdılar evvela, ikinciside sikişmek sözü ile intim elaqe, seks, kimi sözlerin anlamını qavramalıdırlar. onlara göre biri ile intim elaqede olmaq üçün partnerin bütün keçmişini heyatını bilmelisen yaxından tanımalısan. ne mentiqdir bu?
    oğlanların fikrinde ancaq seks olması onların yanıq olmasını göstermir, insan bedeninin ehtiyacları gereyi olaraq normal bir haldır, ve seks yanıq yox qarşı cinse olan isteyin ne derecede yüksek olduğunu gösterir. qızlar qavramırlarki bu eslinde onlara edilmiş iltifatdır.
    birde niye men? sualı var ki qadınların egosunu gösterir. xoşlandığın bir qıza biraz yaxşı davranan kimi niye men sualını verir. onlar heç vaxt bizim hisslerimizi anlamayacaqlar, niye men sualının ne derecede çetin bir sual olduğunuda anlamayacaqlar. ibtidai sinif müellimesine vurulan 7-8 yaşındaki oğlanı, orta mektebde ilk defe bir qıza vurulan oğlan uşağının uzaqdan uzağa öz sevgisini yaşamasını, vurulduğ uşaqlıq sevgisinin bir gün köçüb başqa ölkeye veya şehere gederken o oğlanın ilk uzaqdan yaşadığı mehebbetinin getmesini izleyerkenki yaşlı gözlerini heç vaxt anlamayacaqlar. ütsünden 20 il keçsede unutulmayan o uşaqlıq sevgilerindeki qızların hansısa balaca bir elmametini başqa bir qızda görüb sebebsiz yere hemin qızada ilk baxışdan vurulub, öz keçmiş mehebbetini xatırlamağın ve ele bu sebebdende o qızada vurulmağın ne olduğunu anlamazlar. bunu onlara izahda ede bilmersiniz. eger onlara sen menim 6 yaşımda vurulduğum ibtidai sinif müellimeme yada sinif yoldaşıma oxşayırsan desen çıxıb gedecekler, meni ona göre sevirsen demeli sen ifadesinide eksik etmeyecekler. onlara göre biz hamımız eyniyik onsuzda.
    bu bir terefdende cemiyyete göre deyişem meseledir, qızların yetişdiyi cemiyyetde onlara oğlanlardan uzaq durmaları o qeder xatırladılırki bu onlarda instikt halına çevrilir yavaş yavaş ve mesele gelib "siz hamınız bizi sikmek isteyirsiniz, biz sizden uzaq gezmeliyik"e gelb çıxır.
    günahın bir hissesi cemiyyetde ve hemin cemiyyetde qadağan olunmuş seks basqısı altında yetişen oğlanlarda ola biler. ama böyük bir hissesi qızların düşünmeden bütün oğlanları eynileşdirmesinde ve intim birleşmeni, seks senetedir sözünü sikişmek olaraq alqılamasındadır.

5 əjdaha

timidus
#10574


30.8.2012 - 14:05
+80 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...