bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

həyatın insana öyrətdiyi şeylər

əjdahalar   googlla

    3. - sebr etmeyi bacarmaq
    - ne olursa olsun,bu günün işini sabaha saxlamamaq
    - heqiqeten güvene bileceyin,etibarlı insanların sayının bezen bir elin barmaqlarının sayından da az olması
    - öz problemlerini çox qabardıb yeri geldi gelmedi onlardan behs etmeyin heç de yaxşı şey olmadığını.bunu etmekle sadece etrafındakı insanları yorursan ve özünden uzaqlaşdırırsan.
    - ailenle,valideynlerinle münasibetleri her zaman yaxşı saxlamaq.ata ve anaya eline düşen her fırsatta onları ne qeder çox sevdiyini söylemek,meslehetlerine ehtiyacın olduğunu onlara hiss eletdirmek.
    - insanlarla münasibetde elinden geldiyince nezaketli ve kibar davranmaq.her bir insan ona düzgün müraciet edilmesinden,ona saygı ile yanaşılmasından memnunluq duyar ve hele hele bu insan size nedese kömek edecek biridise o zaman daha evvelden işe bir addım önden başlarsınız.
    - işlerini ola bilecek en düzgün şekilde,ardıcıl ve telesmeden,amma zamanında etmek.
    - lazım geldiğinde üzr istemeyi bacarmaq,amma bunu ele bele xala xetrin qalmasın şeklinde deyil,en inandırıcı şekilde etmek
    - özünü,fikirlerini elinden geldiyi qederince düzgün ifade etmeyi öyrenmek
    - kiçik şeylere göre de xoşbext hiss etmeyi bacarmaq.yeni ki özünü xoşbext hiss elemen üçün oturub böyük şeylerin olmasını gözlemek lazım deyil.
    - sen zamanı deyil,zaman seni öldürür.zamanı düzgün deyerlendirmek.canın nese etmeyi istemese bele heç olmasa bir küçeye çıxıb yürüyüş elemek.en azından o zamanı sağlığına bir katkıda bulunaraq keçirmiş olarsan.
    - ve en önemlisi.beli,bir klişe de olsa yazmalıyam,sağlıq her zaman her şeyden önce gelir.elinden geldiyi qeder zererli verdişlerden,ruh ve beden sağlığına zerer vura bilecek nitelikde olan her şeyden uzaq durmaq.bu zerer vurma nitelikli olan şeylere insan da daxildir.

3 əjdaha

jasmin
#107641


20.03.2014 - 01:06
+305 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...