bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

uduzmaq

əjdahalar   googlla
naxçıvanlı olmaq - teymur rəcəbov - galatasaray tərəfdarı - yazarların 17 yaşlarındakı hallarına deyəcəkləri - friedrich nietzsche - oyun oynayıb uduzanda verilən reaksiyalar - fc barcelona - steven gerrard - sözaltı etiraf
    2. en gucluleri guclu eliyendir.daha cox uduzmaq daha cox uduzmaq.

    indi qisaca yazacam.bunu oxu ve yadda saxla dostum.

    motivasiya vermirem.eger istediyin seyleri elde etmek ucun motivasiyaya ehtiyacin varsa sen artiq oyunu uduzmusan.en basindan.

    indi qulaq as!

    daha boyuk neticeler elde elemek istiyirsen.daha cox pul ,daha xosbext heyat ve daha onemlisi ise bunlar sene besmediyi zaman daha cox guc.daha cox.

    amma bir ammasi var.

    hazirsanmi?

    daha boyuk neticeler qazanmaq ucun uzune yumuruq yemeye hazirsan mi?yixilidigin yerden qalxmaga ,tekrar tekrar belini dogruldub yoluna davam etmeye hazirsan mi?

    cox cetin olacaq.cetin zamanlar olacaq.seher yerinden qalxmaq istemeyeceksen.axsamlar gozune yuxu getmeyecek.aglinnan fikirler cixmayacaq.ozunu ele pis hiss edeceksen ki qusmaq isteyeceksen.hami sennen uz dondere biler.elindekilerin yuzde doxsan doqquzunu itireceksen.ozun bele ozune nifret edeceksen.amma neticeye hasil olmaq ucun etmeli oldugun seyler olacaq.beyninde milyonlarla fikirler ,bezilerine gulumsemeli olacaq ve lazim olan isi en mukemmel sekilde bitirmeli olacaqsan.

    asan deyil.daha asan da olmayacaq.axirda neticeye hasil olacaqsan deye bir garantiya da yoxdur.

    amma bu bir yoldur.isteyirsen cix bu yola.normal ve standard insanlardan kenarda bir yoldur.dasli ve keseklidir.iyrencdir.yixildigin zaman elinnnen tutanin olmadigi bir yoldur.bu yolu sen secmisen.basqalari kimi olmaq istemirem deyerek.geriye donus de yoxdur.geriye donus icindekini yeni icindeki seni oldurmek demekdir.

    qulaq as dostum.cetinliklerden zovq almaga basla.cunku secdiyin yolda goreceyin seylerin 99.99% bu olacaq.

    indi qalx ayaga fikirlesmeye basla.her an her saniye.secimlerini en yaxsisini etmek ucun .oldugun insanlarin arasinda en guclusu olmaq ucun.fikirles.gece yatmadan ,yemek yemeden,gulmeden ve danismadan.

    bu bir oyundur.yaxsi bir oyuncu olmaq isteyirsen bilirem.sene verilen mehdud zamanda en yaxsisi bacarmaq. o zaman yol budur.

    indi qalx ayaga bax etrafina.bura seni getiren secimlerindir,

    daha yaxsi yerlerde xeyal edirsense ozunu, secimlerini yaxsi et ve it kimi isle.gerisi gelecek.yaxsi ya pis.sadece bilki sen onlardan deyilsen

    xudahafiz!

1 əjdaha

siradanikinci
#160015


28.04.2015 - 00:58
+245 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...