bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

qatar

əjdahalar   googlla
bakı metropoliteni - sözaltı etiraf - yazarların paylaşmaq istədikləri şeirlər - sözaltı günlük - bakı-sumqayıt qatarı - həyatdan bir anda soyudan şeylər - bir azərbaycan qadınının təcavüz gündəliyi - qatar yaxınlaşdığı zaman qatar yoluna tullanma istəyi - axırıncı vaqona minməmək - george carlin
    2. tәkәrlәri çatlaya bilən nәqliyyat vasitәsi. eşidəndә yüngülvari şok yaşamışdım ancaq sonra dəmir körpülərin çatlaması barәdә baxdığım sәnәdli film yadıma düşdü. jazz müşaiyətilә baxmışdım tәbii ki o sәnәdli filmә -* anyway -* әgәr fikir vermisizsә rayona gedәndә qatar gecә bir neçə dәfә stansiyalarda dayanır. bәzilәrindә az durur, sәrnişinlәri götürür. bәzilәrindә isә daha çox dayanır. bir dәnә * fantaziyaya görә bir neçə dәnә dә ola bilәr dayı bir әlindә fanar, bir әlindә dәmir çubuqla vaqon-vaqon gәzib, bir-bir tәkәrlәrә vurur. hә bax o dayının şotuna gedib sağ salamat çıxırsız rayona. dәmirlә vuranda çatlamış tәkәrin sәsi normaldan fәrqli çıxır. dayı da xәbәr eliyir, gәlib vaqonu qaldırırlar, tәkәri söküb yerinә tәzәsini taxırlar. xeyli vaxt ala bilən prosesdi.
    çatlamış tәkәr istәnilәn vaxt ağırlıqdan parçalana bilәr vә vaqonun aşmasına sәbәb ola bilәr. ona görә dә oturun, durun, o dayıya çox sağol deyin.
    (baxma: thanks for being cool dude)



hamısını göstər

üzv ol

...