bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

ilham əliyev

əjdahalar   googlla
ikinci qarabağ müharibəsi - 7 fevral 2024 növbədənkənar prezident seçkiləri - başlıqları alt alta oxumaq - azərbaycan - recep tayyip erdoğan - 11 aprel 2018 azərbaycanda növbədənkənar prezident seçkiləri - ilqar məmmədov - ilham əliyevin doğum günü - 26 noyabr 2015 nardaran hadisələri
    69. efsanelere göre qarabağ müharibesi zamanı ilham eliyev türkiyeden dağıstana xalq arasında koji kurtka kimi bilinen dəri gödəkçə vururmuş. babanın pulunun az olduğu zamanlarda ona bratvalıq eliyen de azal-ın hazırki prezidenti cahangir əsgərov olub.
    baba azal-ı cahangire vermek istemirmiş. ilham da deyib ki, "canik yoxdusa, men de yoxam".

    bir de başqa bir efsane odu ki, tiblisi prospektinde indi tövle vidinde olan amma 20 il evvel bakıda eşi benzeri olmayan meşhur avropa oteli de türkiyenin yeraltı dünyasının ünlü krallarından ömer lütfü topala uduzulub. uşaq idim o vaxtı. söhbeti yıxdılar o vaxtki xarici işler naziri hesen hesenovun boynuna.
    ömer lütfi topal da qısa müddet erzinde yeraltı dünyasında bir "iç hesablaşma" neticesinde aramızdan ayrıldı.

    tabi bunların hamısı efsanedi. heç birinin sübutu filanı yoxdu.

    sadece eger doğrudusa, rehmetlik zaur hesenov qarabağ müharibesinde elil olarken, ilham eliyev heqiqeten de deri alveri ile meşğul olurdusa ve hadiseden 20 il sonra zaur eliyev öz 2 uşağını doyuzdurmaq üçün öz derisini yandıraraq sesini ilham eliyeve duyurmaq mecburiyyetinde qalıbsa bu hal özü çox tragik ve ironikdi.

    (youtube: )


    söhbet ağır oldu.

    moderler, silin lan bu entry-ni. götümüze girebilir. peşman oldum yazdığıma.

13 əjdaha

cizız krayst
#162047


08.05.2015 - 12:26
+305 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...