bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

məscid vs kilsə

əjdahalar   googlla
    1. ilk once qeyd edim ki hec kimin inanci ile isim yoxdur ister kilse ister sinaqoq ister mescid. lakin bu menim kilse versus mescid versusu etmeme mane deyil. bu versusda bina olaraq ele alacam qurum olaraq cemiyyetdeki yerlerini ise siz deyerli yazarlara hevale edirem.

    ilk not: burada kilse dedikde provaslav kilselerini nezerde tuturam zira katolik ve protestant kilselerinde hec olmamisam olan kimi bu basliga elave melumatlarida yazacam.

    demeli provaslav kilselerine daha girise icinize bir sixinti oturur cunki xristian aleminde en israfci ve cox ikonadan istifade edilen kilselerdir. ikonada ikona olsa yeni butun sutunlar,giris ne bilim svishanniklerin yerleri ve s. her yer ama her yer kasvetli baxisli ikonalarla doludur. daha sonra qeribe iyli samlar ve daha da qeribe sesli kilse xadimlerinin ibadetleri insani narahat edir. turistik kimi ancaq 5-10 deq. bes eder artigi insani sixar. su icmek istesenizde ancaq muqeddes sulari var onuda bir muselman olaraq icmek yeqinki olmaz deye dusundum.

    mescidler ise menim basima gelen kimi seheri gezib yorulubsunuzsa ve ayaginizi uzadaq yerde yoxdursa tam sizlikdir. 2 rekat mescid namazi ardindan vaxt namazini qilib dincele bilecyiniz temiz ferah bir sozle mukemmel yerlerdir mescidlerimiz. su ve sohbet edecek insanlarda bonus. ereb olsa idim yeqinki yatardim mecdidde amma biz turklerde mecdid edebinde yuxulamaq yoxdur sadece divara soykenib bir az dinceldim. bu qeder. yeniki mescid 15 kilse 0.

    son not: bu entry bir az obyektivlikden kenar ola biler lakin insafla yaxinlasdiqda yazdiqlarimizin heqiqet oldugu asikardir.

6 əjdaha

qasim
#179519


30.08.2015 - 17:47
+185 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...