bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

müxalifə müxalif olanlar

əjdahalar   googlla

    1. hal hazırda azerbaycanda en nifret etdiyim kutledi. bu nifretim qetiyyen mentiqi analizler edebilen, haqli sebebleri ortaya qoyabilen, bunu bunu duz bunu bunu sehv edirler deyenlere deyil, bambili fikirlerle ortaliga dusub sirf soz demek ucun guya ne iqtidari beyenib ne de muxalifeti beyenmeyen, butun iradelerin uzerinde bir iradeye sahib oz heyati oz elinde olan biri kimi cixib nifretini qusan ancaq icinde ''yuxaridakilere'' dozulmez bir girenlik arzusuyla yasayanlara qarsidi. bu tip insanlarin cumlelerinden eskik olmayan soz ve frazalar:
    ''e guya ozu haranin goduguduki'' ( tam bir bos beyin mehle qaqasi sozu)
    ''e getsin hele oz yazdiglarini oxusun'' (yazar o qeder kitab meqale vereqleyib ki artiq bu movzuda soz deme seviyesine gelib)
    ''e hele ozunun nece yasi var bele boyuk boyuk danisir''
    ''guya indi bu muxalifdi da''
    ''bulardan muxalif olmaz esi usaq musagdilar, muxalifler doxsaninci illerdeydiye brat''(burda yazar o dovrdekilerin muxalifetci oldugunu qebul elediyini bildirib sozune quvvet vermeye calisir)
    ''qaqa men de bulari beyenmireme ama bu qor qoduqnan olasi is deyil''(sen ne etmisen ay qodug bes?)
    ve bonus olaraq + ''bunu sil admin''

    sehvleriyle duzleriyle sirf facebookda yazdigin status ucun iceri basilma ehimalin olan bir olkede neyise deyismeye calisan bu insanlara her istediyini deye bilmezsen, en azindan esasli arqument getirmeden deye bilmezsen. qeyd edimki sozlukde de yox deyil bu insanlardan, teesuf ki.

3 əjdaha

roux en y
#196007


28.01.2016 - 23:01
+215 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...