bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

whatsapp profilində qəmli sözlər paylaşan adam

əjdahalar   googlla
yazarların whatsapp statusları
    1. 21-ci esrin getirdiyi yan ürünlerdi bunlar. bilmirem internet, sosyal şebekeler yarananda işin bu raddeye gelib çıxacağını düşünmüşdüler, ya yox.
    bu adam menim ortancıl qardaşımdı. desem ki, 5 dene telefon işledir, inanmayacaqsız. neye istesez and içerem ki, düz deyirem. bir adamın 2, ya da 3 telefon istifade etdiyine şahid olmuşdum. ama 5 nedir lan? cem yılmazın sözü vare. deyir küçede simit satan oğlan gördüm, elinde iki telefon. dedim 2 telefon neyive lazımdı. deyir biri iş için. deyir bir telefonla özel hayatını yoluna qoyur o biri telefonla da susamın honkong piyasasındakı son durumunu takip ediyor.

    qardaşım ful taym avaradı. elediyi esas iş nol yeddisine minib kendin çayçısına getmekdi. yani adamın işi bu.

    gel gör ki, whatsapp profiline qoyduğu şekiller ve statuslar üreyimizi dağlayır. qardaşım olsa da aramızda hemişe bir hörmet-izzet olduğuna göre de heç vaxt soruşa bilmemişem ki, bu ağlaşma statusların, profil şekillerinin altında yatan mena nedi? kimdi lan senin qelbine ateş salan o kahbe? isyanın kime lan? keke mi? ekskalibur 47 seni.

    profil şekilleri ve statusları
    a) profil şekli: polat alemdar poazasında durmuş qemli bir şekil. status: biz seninle eyni dayanacaqda dayanan, ferqli avtobuslar gözleyen insanlar kimiyik.
    b) profil şekli: bir dene qaqaşın ayağının şekli. şeklin üstünde: ne deyilesi sözüm qaldı, ne hisslerim. instagram/_amma. status: kimsenin menim üzmemesi üçün en iyisi yalnız kalayım.
    c) profil şekli: mayk taysonun şekli. şeklin altında: sene xeyanet eden birini bağışlasan, ömür boyu seni satacaq...!!! status: hi there, i am using whatsapp
    d) profil şekli: qardaşım yene bir qemli polat alemdar pozası. status: seni sevmek de bela, sevmemek ondan da bela.
    e) profil şekli: açıq qurani kerim şekli. yanında azerbaycan bayrağı şekli. peyğembirimiz (s.a.v.v): qadın zerer görmeye uyğun bir varlıqdır, şeytan onu azdırar. onun üçün ya çöle çıxmamalıdır, ya da çox diqqetli olmalıdır. altında bir peçat. peçatın üstünde. admin: elvin seferov. logonu silmek haramdır. status: hi there. i am using whatsapp.

    ve bu statusları ve profil şekillerini mütemadi olaraq deyişdirir. evde onun bütün telefonlarını şarj edecek qeder priz yeri yoxdu. sen indi düşün bu adam her gün telefonun zaryadka elemek ve statusları ve profilleri deyişmek üçün ne qeder enerji itirir.

25 əjdaha

cizız krayst
#196494


01.02.2016 - 21:03
+180 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...