bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

tattoo'nu göstəriş üçün vurmuram deyen adam

əjdahalar   googlla
yazarların paylaşmaq istədikləri musiqilər - sözaltı sözlük - sözaltı etiraf - sözaltı radio - sözaltı günlük - öyrənildiyində təəccübləndirən məlumatlar - türklərin sevilməyən cəhətləri - təkcə mənmi edirəm deyə düşünülən şeylər - timidus - gecəyə bir mahnı paylaş
    2. kureyinin ortasina tattoo eletdirmish biri kimi normal haldi dedirten sohbet. qiz deyilem ki kureyimi achim sosial shebekelerden de aktiv istifade elemirem ki deyesen sheklin chekib atir. o doymeni menim bedenimde ozumden ve onu ora doyen adamdan bashq 2-3 adam gorub ya yox. bes niye eletdiribsen deye sorushsan da ureyim bele istiyir deyerem.
    2ci paltar meselesindeyse qlamurlara, xez, deri, bahali markalardan geyinenlere gulen biriyem. amma normal adam kimese xosh gorunmekchunden ziyade ozu rahat oldughuychun eliyir. meselchun cimib chixandan sonra, teze, yuyulmush paltari geyinenden sonra, dirnaqlarivi titandan sonra barmaqlarivi nece rahat hiss eliyirsense bu da o rahatliqdi. sachivi ki kechel eliyirsen, pis gorunse de bashin nece rahatliyirsa bu da ondandi.etrafin fikri onemli olmasa paltar almaram hec deyen adam onda etrafdakilerin gormediyi yerlerini de pasyak vidinde saxliyar.

6 əjdaha

şeyiç
#218070


16.06.2016 - 11:57
+115 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...