bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

anneliese michel

əjdahalar   googlla
tanrıya veriləcək tək sual - emily rose
    1. anneliese michel 1952-ci ilde qati katolik ailesinde dunyaya gelmish adi qiz idi. digerlerinden tek ferqi epilepsiya xesteliyine gore bezen halusinasiyalar gormesi,eshitmesi idi. qati dindar ailede,dindar bir katolik olarag boyuduyu uchun michel epileptik tutmalari vaxti sheytan uzunu gorur,eshidirdi. bir muddet mualice alarag duzelen michel universitete qebul olandan sonra en boyuk xeyali olan muellime olmaq xeyali ile diger telebelerden qat-qat chox oxuyub dermanlarini qebul etmeyi unudanda epilepsiya tutmaları yeniden bashlamishdi.

    dostunun tekidi ile nevroloqa geden michele hekim xestexanada mualice almali oldugunu dedi,amma ne michel,ne de ailesi bunu istemedi. belelikle tutmalari,obsessialari daha da artan michel artig bunun xestelik olmadigina,ichine sheytan girdiyine inanir ve tez-tez rahiblerle gorushub meslehet alirdi. getdikce veziyyeti daha da agirlashan michel artig dua oxuya bilmediyini,xacha toxuna bilmediyine inanirdi(yaninda biri dua oxuyanda emily narahat olur,esebleshirdi ve xacha toxunmag uchun elini uzadanda eli xacha chatmir,bukulurdu).

    ilk bashdan beri xestexanada mualice almali olan michelin ailesi onu xestexanaya aparmaq yerine kilseden sheytan chixarma ayini uchun icaze aldi. belelikle,kilse ayini kechirmek uchun 2 rahib gonderdi. ayinler her hefte olurdu,ve butun ayinlerin ses ve videolari saxlanilirdi. amma michelin veziyyeti gunu gunden daha da pisleshirdi,yemek yeye bilmir,getdikce daha da agirlashan obsessialarinin tesirile artig elediklerinin ferqinde olmurdu. michel tanrinin onu lenetlediyini fikirleshirdi.

    butun bu agrilarin sonunda michel 1 iyul 1976-ci ilde acliqdan ve tukenmishlikden vefat edir.

    ailesinin verdiyi qerarlar,beynine yeritdiyi fikirlere gore bu heyati yashamish,veya yashaya bilmemish michelin olumu avropada boyuk ses kuy yaratdi,valideynlerin oz fikirlerini ushaglarina yeritmesinin neticelerini gosterdi.

    baresinde 2006-ci ilde *requiem* filmi chekilib

4 əjdaha

fripp
#231493


26.09.2016 - 03:52
+80 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...