bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

yeni ili qeyd etməyən müsəlman

əjdahalar   googlla
chill out
    8. umumiyyetle ekseren muselmanlarda beyin olmadigi uchun qeyd edenleri tehqir etmeleri tebii haldir. he sikimeki qeyd etmezler o ayri ancaq basqalarindan hormet gozleyib hele bir qeyd edenlere xristian zad demeleri qesenq bir hassiktir haqq edir. bele olmayan halda meselen israelde bayram deyil. cunki yehudi bayrami deyil. ancaq hec bir yehudi bu bayrami ya da christmas'i filan qeyd edenlere israelde kafir zad demir. sadece din ferqi var deye qeyd olunmur. xristian azliqlar normal olaraq qeyd edir, sekulyarlar yeni ili normal olaraq qeyd edir.

    birde umumiyyetle butun bayramlar sikinde olmayan insanlar var. meselen ateistdi ve ister ramazan olsun ister yeni il ister novruz ya da qurban ve s. sadece sikinde deyil hec biri. bu adamlarda normal adamlardi.

    belede ala birilerinin sevinmesi zad gotunuze girir? insanlar sevinir, gulur filan. bunlar deyir yox e bu duzgun deyil. get sikdir ala.

    azerbaycan kimi olkede acliq filan bir yere qeder kecirilmesini sorgulamaq olar. hansi gununuze sevinirsiz kimi zad. ancaq belede siktir eliyin ala. icirem timidusun birde sozluk ve bilgi dolu yazarlarinin sagligina. 2017'de novbeti umbayliqlara...

    edit: ehe kimse umbay eledi. ele ele. ehehe

1 əjdaha

atheistome
#240980


31.12.2016 - 21:56
+70 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...