bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

topaz hekayələri

əjdahalar   googlla

    2. teze teze topaz yazdığım vaxtlar, gelerdim oturardım stola telefonu açıb sehifeden köçürerdim hamısını, alt üst qarışdırdığım vaxtlar, alt yazanda 2-3 işarelemek zad, qatıb qarışdırardım 600-leri zadı da yazardım adi kupona. hele bi de teze şey öyrenmişdim "100%" güvendiyim komandaya "bh 1 on 1" yazardım. ele bilirdim hamısında 1-1 var ve kofslar çox olurdu. qelemnen işareliyende de, elim ese ese işareliyirdim, altı üstü 1 manat atacağdım, axırda qaqaşın yanına gelirdim, qaqaş bir kupona baxırdı bir de mene.. bir kupona bir mene. ya sebr deyirdi, başa salırdı qayıdırdım, tezeden yazırdım, getirirdim - xxx oyun qutarıb, 1. defedi yazırsan?
    qalanı qalsın deyirdim, "lijbi" burdan çıxım. elimde 1manat qoyub 2 manat götüreceyim kupon. onlar da getirmezdi heç. bextim getirmirdi. men yazdığım banko kuponları, dostum baxıb eksini yazırdı. hetta bir ara öz yazdığı kupona baxdı,gördü men de yazmışam, xahiş eledi ki bu oyunları çıxardım, 5-6 manat atıbmış.

    indi başını buraxmışam, bir şey etiraf edim. 1 ay topaz yazdım, heç birini tutmadım. qumarda uduzdum, sevgiliden de ayrıldım.

3 əjdaha

mjdsdbrhm
#68094


14.09.2013 - 15:10
+95 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...