bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
sac derisinde yaralar
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

sac derisinde yaralar

#digər

selamm. ya benim sac derimde yaralar cikti ygs' den once stresten sanirim. 2-3 aydir varlar ve gecmiyorlar. elleyince kaniyorlar bide kabuk bagliyorlar resmen acik yara yani. size hic boyle bir sey olmusmuydu? ne kullanmistiniz gecmesi icin? bide kirilmazsaniz turkce yazar misiniz translate bazi kelimeleri cevirmiyor tam anlamiyorum. tesekkur ederim.


User Avatar

1. olmuşdu. hiç bir şey kullanmadım, kendiliğinden geçti. ellememeye çalış. fazla rahatsızlık veriyorsa cilt doktoruna görün, egzema(türkçesini bulamadim) ola bilir

oxuyucu @11287

User Avatar

2. Bende de vardı hiç bişey yapmadım geçti kendiliğinden. Bi de sanarım şampuanı değiştirmiştim bioxin kullandım ondandır belkide. Ama sen bekleme doktora git

mcmanus @11289

User Avatar

3. okuduğuma göre tüy dibinde iltihapla ilgiliymiş. normalde kendiliğinden geçer ama bazen tüy dokusuna zarar vere bilir ve saçların döküle bilir.

buradan okuya bilirsin kendi dilinde; buradan link

edward witten @11292

User Avatar

4. deyirəm qramın onda biri qədər insanlığı olmayan adamlar var aramızda. ən azından qız irqçi şeylər yazmır, gic-gic söyüşlər söymür. üzr istəyib yazanda.. tibbi şey soruşduğu üçün çox vaxt terminlər olur deyə xahiş edib türkcə yazın. bu artistliyiniz kimədi?

edward witten @11303

User Avatar

5. atarlı birincisi türkcə nickini dəyiş sonra burda fikir bildir ki, özünlə ziddiyət təşkil etməyəsən. ikincisi bura kürdistan deyil Azərbaycandı Türk ölkəsidi. Və qız xahiş edib tərcümə edə bilməyəcəyi üçün türkiyə türkcəsində yazmağı. Kürdistan quranda orada türkcəni qadağan edərsən.

oxuyucu @11305

User Avatar

6. dağlarda pox içində yaşayan uşaq qatilllərinə gerilla demək. əla. qoşul onlara məncə. onlarla eyni ideadasan. Türk deyəndə türkiyə anlayacaq savaddasansa yazacaq birşey qalmır.

oxuyucu @11307

User Avatar

7. yazılan irqçi düşüncələri sildim, adam balası kimi məsləhət verin, milli poxunuzu sıçmayın.

timidus @11340

User Avatar

8. silme umbayla amk

injohny @11354

User Avatar

9. Merhaba. Bende de aynı seninki gibi şeyler var. Yaklaşık 2 yıl önce başladı bende. Başımda aşırı kepeklenme vardı. Son 1 yılda alnımda, kaşlarımda, çenemde oluşuverdi şu kabuklar. Bide kızarıklıklar oluyor şu kepeklerin olduğu yerlerde. Kaşıyıp dökmek istiyorum, ama kaşıyınca da yaralar oluşuyor. Bir kaç gün öncesine kadar bunun bir hastalık olduğunu bilmiyordum bile. Cildim kuru deyip geçiyordum. Annem de çok kaşıyorsun, ondan böyle oluyor diyordu. Ama sonunda açtım, interneti iyice araştırdım bu şeyin ne olduğunu. Ve bunun bir hastalık olduğunu öğrendim. İsmi seboreik dermatit'miş. Bir baktım aynı bendeki sorunlardan başkalarında da var. Adamların yıllardır çekmediği kalmamış bu hastalıktan. Farklı farklı doktorlara gitmişler, doktorların dediği ilaçları kullanmışlar. Ama hiç bir işe yaramamış. Sorun bir kaç günlük giderilse bile, yeniden geri gelmiş şu kepeklenmeler, kızarıklıklar falan. Bir az ekşide falan dolandıktan sonra karşıma bir site çıktı. Bir türk bu hastalığın tedavisini bulmuş. Kendisinde de varmış bu hastalık. Doktora falan gitmeden kendisi, evinde yapmış tedaviyi ve hastalığı kalmamış. Çok uzun yazmayam. En iyisi site link yi verem kendin oku. Etraflı yazıyor her şey.

tanrının tanrısı @11355

User Avatar postun sahibi

10. @tanrinin tanrisi @edward witten @yardıran adam ve digerleri cok tesekkur ederim yardimlariniz icin. Doktora gitmem gerek sanirim cubku asiri bir yanma var suan :( adamin yaptigi ilac da iyi bir seye benziyor. Bakiyim doktorun verdigi ilac ise yaramazsa onuyapicam artik. Cok tesekkurler tekrardan -*

türkkızı @11356

sən də yaz