bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
lsd-nin ne oldugunu bilmeyen yazarlar
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

lsd-nin ne oldugunu bilmeyen yazarlar

#digər

soz6 da o qeder yazar underground gorunmeye calishir ki etim tokulur. lsd niyetine dinlenilecek musiqi,lsd niyetine yeyilecek shorba,lsd niyetine sicilacaq tualet baxilacaq kino gedilecek yer bla bla bla..... qurban olum birce defe gedin zehrimari yoxlayin sonra danishin da. ikinciside ki azerbaycanda cox cetin taparsiz gece heyatinda ancaq rus rock qruplarinin kruqundan cixir bu malzeme. o kuruqda da 90 faizinize yer yoxdu.

2. perde

bu ergen yiginini gullelemek lazimdi her sheyin poxunu cixarirlar burda. gotune eziyet verib bir qepik qazana bilmeyenler burda kayfdan danishir.ayib olmasin ne sikimin basini gormusuz ki bele dolu dolu danishirsiz.


User Avatar postun sahibi

2. istifade edirem yox men bakida lsd,shroom satanda siz hele lsd-nin l sini oyrenirdiz. ozunu tesdiq kimi sheylere ehtiyac duymuram.

amı götü dağıtdım geldim @13295

User Avatar

4. hamımız yaxşı bilirik ki lsd bir televizor markasıdır.

gizli @13300

User Avatar

5. (bkz:qozumuzaki satırsan)

neyniyək? ümumiyyətlə mən bunun busunu öyrənəndə siz onun osunu bilmirdiz deyən tiplərin hamsına koca bir siktir çəkmək lazımdır. nə qədər axtardım ancaq lsd niyətinə sıçılacaq tualet, baxılacaq kino zırt pırt tipli entry tapmadım sözlükdə. adam nə qədər eqoist olar blət? ona buna ərgən ona buna səviyyəsiz savadsız nə bilim nə. adam nə qədər özünü böyük bir şey zənn edər?

oxuyucu @13304

User Avatar postun sahibi

6. Opurem Haminizi

amı götü dağıtdım geldim @13325

User Avatar

7. @5 nömreli reis, yaxşı gelirsen, ama niki gizledib yazmaqla öz yazının tesirini azaldırsan.

cizız krayst @13406

sən də yaz