bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
qohumlar
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

qohumlar

#pdmm

bu defe zibile qalmish qohumlarimin eseblerimnen nece oynadiginnan yazacam. demeli xalam qizi (qan bagimiz olduguna gore utaniram) bugun anama zeng edib deyib ki bs bilirsen qizin instagram, facebook ishledire goren kimnen danishir ki onlari ishledir deyib. mama da bu sozden cin atina minib gelib mennen dalashdi. men indi sizce bu qiza zeng edim itin sozunu deyim yoxsa anasin? ps: hemin behsi kechen xalam qizi daha evvelde anamnan tqdk balimi sorushub oyrenende yox eshi o qeder yigmaze yalan deyir yeqin deyib ish nomremi isteyib o qeder yigdigimi gorende ichinde qalmish xalam qizidir teessufki.


User Avatar postun sahibi

1. ağzını da sik.

oxuyucu @22636

User Avatar

2. Nə qədər bal yığmışdın ki?

gizli @22637

User Avatar postun sahibi

3. @2 636. Ele super bal deyildi istediyim yere bes eliyirdi sadece

oxuyucu @22638

User Avatar postun sahibi

4. @1 inanirsan ozunu ele melek kimi aparir ki baxan deyir butun o cindirliglari bu yox men etmishem.

oxuyucu @22639

User Avatar

5. @3 tebrikler, ona gore de velle getsin hemin adami.

gizli @22640

User Avatar

6. Sən sözünü evdəkilərə denən ki sənə necə olur ki inanmırlar

gizli @22641

User Avatar postun sahibi

7. @6. Inanirsan valideynlerim meni esebleshdirir onlar mene hemishe inanirdilar meni destekleyirdiler. Amma indi bu qohumlar ne edibse mene deyirler ki yox sen sehvsen. Bir de o zibillerin ustunde mennen dalashirlare ona yaniram.

oxuyucu @22642

User Avatar postun sahibi

8. @5. Hech men onlari saymirame vapshe salam verirem ancag gorende de. Umumiyetle uzag gezirem bunlar ozu gelir meni tapir. Bir de hec bir pislik de elememishem ki deyim hayif chixirlar.

oxuyucu @22643

User Avatar postun sahibi

9. Incest ele

oxuyucu @22644

User Avatar postun sahibi

10. @9 haha))

oxuyucu @22645

User Avatar postun sahibi

11. Evde izah ele ki eksine oglannan danisan qiz facebook isdedmir. Bizde hetta indi qiznan danisan oglannar facebooku bagliyir oda qaldi ki qizdar.

oxuyucu @22648

User Avatar postun sahibi

12. @11 calishacam izah edim. inanirsan bunu deyen qiz ozu sehere kimi mesajlashirdi deyende de padruqamnan danishiram deyirdi. Indi uzune kechmek olmur hereketlerini.

oxuyucu @22649

User Avatar

13. mamava başa sal ki, əgər nədənsə şübhələnirsənsə gəl məndən soruş düzünü deyim. mən sənə yalan demərəm bla bla bla. xalan qızına da vaxtı gələndə şeyliyərsən :d

başsız atlı @22650

User Avatar postun sahibi

14. @13 basha dushmure. Evvel bele deyildiye mama. Bunlar beynine nece yeridiblerse oz dediyini deyir. 6 deme bir birinnen fesat xalam vare. Neyi basha salim? :d

oxuyucu @22651

User Avatar

15. Yaxci qiz instagram isletmezzz



Saka saka lan cin atina minme o saat. Sadece olaraq anana deki unide qrupumuza gore face isledirem. Vesselam)

qasim @22652

User Avatar postun sahibi

16. @15 yaxci oglan qiza cavab yazmazzz

oxuyucu @22654

User Avatar

17. nə gijdillaq insanlar var ala ölkədə. bütün qohum qardaş bir birinə düşməndı

edward witten @22655

User Avatar

18. Super otvet) beli kisin tessetturu gozudur misali))

qasim @22656

User Avatar postun sahibi

19. @18 ))

oxuyucu @22658

User Avatar

20. Ən yaxşısı sən anava da instagram, face aç. Başı qarışacaq sən yaddan çıxacaqsan.

epash @22659

User Avatar postun sahibi

21. istiyirsen 636 yox 700 bal yig, sen aciz insansan.qiz oglan ferq elemir anliya bilmirem bele insanlari.ala insan ne qeder qorxaq deyim idareetme bacarigi olmayan deyim ki gelib bu seviyyeye duwsun ala.ne qohum zad e.azad insansane.niye bu weraiti qurub sozuvu yeride bilmirsen ailede?menim kiminse gotu nedi ki heyatima qariwa zad.bir dene unide debil uwaqlar var.o da fiziki dava cixmasin yeni ozume ziyan gelmesin deye max yola verirem.uni bitsin salam veren qehbedi onlara.bir az diribaw olun ala.636 yigan adamsan xalamqizi deyir zeng edib mamama deyir.lan men o xalaqizin sikerem, sonra da ele sikdir ederem ki gorende mene salam vermeye qorxar.neden qorxursuz ala?ailenin sene temin elediyi yatmaga yerdi, bir de yemek(pul).buna gore bu boyda qorxmaga deyer.onsuz neynesen de ovladlarisan o ikisin kesmezler.qalan da ne pox yeyirler yesinler.otoritevi qur evde amk.

oxuyucu @22660

User Avatar postun sahibi

22. @21 duz deyirsen blaa. Hamsinin gotune agac soxacam vapshe ( chox pis qaza geldim bu deyge ) kimdiye ala vapshe o qehbe? Ne xalaqizi ne zad? Dayan o shirtinin nomresini tapim bu deyge zeng eliyim agzima geleni deyecem.

oxuyucu @22673

User Avatar

23. incime, amma xalanqizinin tecili oglana ehtiyaci var. bugun ugurlu gunundesen. cunku biz sirket olaraq sizin rahatliginizi dusunuruk. onun nomresini bize gonderin, inanin pesekar "tutan"larimiz onun butun stresini atib oz islerine bas qarisdirmasina sebeb olacaq.

gizli @22684

User Avatar postun sahibi

24. @23 sevgilisi de var. sadece ici fesatdi.

oxuyucu @22685

User Avatar

25. belə tanımadığım adamlar haqqda çox atıb tutmaq istəmirəm amma birincisi problem sənin ailəndədir ki hansısa zibilə(xalanqızı olur o zibil) görə sənə söz deyir.və sevgili olmaq üçün sadəcə "yazışmağın" kifayət etdiyini,facebookun da bunun üçün açıldığını fikirləşəcək qədər də gerifikirlidi.sevgili ilə bir yerdə harasa getmək filan yəqin ki ailən üçün absolutely haram olaraq qəbul edilir.ikincisi də sənə aiddi.ala qohum nə poxdu ki onu adam yerinə qoyursan.hələ də xala qızı zad.telefon nömrəmi belə vermirəm mən mazgi sikməsinlər deyə.siktir et hamısını.qohumluq əlaqəsi, qan bağı zad çox oğraş şeydi.yolda görsən üzünə tüpürməyəcəyin adamla bir ömür əlaqədə olmalısan.yoxdu elə bir şey, qələt eliyirlə.kimdi e onlar ki sənin haqqında nəsə danışsın.yəqin ki hansısa səmimiyyəti qurmusan ki o yanıq qız da o cəsarəti tapıb qiybətini edir.deyirəm də siktir elə hamısını,lazımsızdılar.

architect monkey @22689

User Avatar postun sahibi

26. @25 VAllah men bunlara hech nomremi de vermirem. Inan hec elaqede saxlamiram. Anamla danishirlar ordan bilirem ki bele sohbet olub. Valideynlerim de yashli insanlardilar onlarin oz ideologiyalari var ki qiz facebook ishletmemelidi. Buna gore onsuzda oz sozumu dedim hesabini bagla deyende de etiraz eledim baglamadim. O ki qaldi qohumlara hec saymirame onlari gorende evvel salam verirdim bunnan sonra deyesen onu da etmeyecem. Adami da bu esebleshdirir de saymadigin, qozunda olmayan adam niye sennen maraglanir?! Deyende de deyirler ki xalanqizidi daa maraglanacag daaa. Axi men bu qehbeceynen maraglanmiram, bu da oz ishinde olsunda. Semimiyete gelince, marketdeki kassirnen bele ondan daha semimiyem. Bu amina koduklarima semimiyet zad lazim deyil uz tapmag ucun adini soyadini bilsinner besdi bu kimi sheylere. Bilmirem de basha dushmurem qarinlarinin agrisi nedi evimde oturdugum yerde bir zengnen butun huzurumu bozdular.

oxuyucu @22693

User Avatar

27. hə,xəstədilər də ona görə.öz həyatları i qədər maraqsızdı, rəngsizfi ki durub kimin nə etdiyi ilə maraqlanırlar.bilirəm də o tipləri çox yaxşı.bütün həyatları kimin nə etdiyini araştıemaqdı.kimisə sözə qoysunlar, ya lağ etsinlər.özlərini inandırsınlar ki ən düzü,ən yaxşı yaşayanı bizik.boş ver, hamısı təkhüceyrəli kimi bir şeydi.yox say, hirslənməyinə dəyməz.ancaq ağzının payını da ver o qızın.bilsinlər həddlərini

architect monkey @22694

User Avatar postun sahibi

28. he eshi o sozsuz de. Men bunlara ozumu sakit gosterdikce daha da bashima chixirlar. Bu cindirlara medeni davranmayasan da gerek. Nomresini de goturmushem axir ki, gozleyirem seher acilsin zeng edim itin sozunu deyim. Gorsun evde oturan yerde poxa dushmek nedi.

oxuyucu @22695

User Avatar

29. qızı qaza gətirdiz ala :d

edward witten @22697

User Avatar

30. Bu qızdısa men de timidusam

gizli @22715

User Avatar postun sahibi

31. @30 niyeki?

oxuyucu @22722

User Avatar

32. qarınlarının ağrısı bekarçılıq, paxıllıq. mümkün qədər fikir vermə. sənin heç kimlə işin olmasa da, bekarçılıqdan sənin işlərinə burnunu soxacaqlar. sadəcə olaraq ignore!

istifadəçi adı olmayan adam @33431

sən də yaz