bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
evlilik haqda
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

evlilik haqda

#texniki

sevdiyim bir qadin ilə evləndiyimə ömrümün axrinacan necə peşman olmayacağima əmin ola bilərəm?
vəya

həqiqətəndə sizcə sədaqət varmi? iki insan bir birini aldatmadan bir biri ilə evləndiyinə peşman olmaya bilər mi sonadək?

billy
06.10.2015 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. (bax: qadın xəyanətinin düşündüyümüzdən çox olması)

Buna dəqiq cavab vermək elədə mümkün deyil. Mələk üzlü xalalar bibilər var ki 20, 25 il əvvəl ərlərinə xəyanət ediblər. Bu ümumi yox fərdi bir şeydi. Xəyanətə aparan səbəblər var, durduq yerə olmur heçnə

sinəsi tüklü şair @26932

User Avatar

2. yox müəllim sədaqət deyilən şey yoxdu indiki zəmanədə.dostluq sevgi zad boş şeylərdi. evlənib neyniyəcəksən e?

gizli @26933

User Avatar

3. Peşman olmamaq deyə bir şey yoxdu. Sevgili vaxtlarında belə peşmanlıq hissi olur, qaldı evlilik vaxtında hər şey əlçatan və problemlər olanda. Sadəcə ağılnan hərəkət etmək lazımdı emosional anlarda. Sədaqət gözləyən özü də sədaqətli olmalıdı. Qadın olaraq deyə bilərəm ki, sevən qadın həmişə sədaqətli olur.

gizli @26934

User Avatar

4. iyi geceler,ben de görüş bildireceğim.öncelikle bundan 15-20 yıl öncesine gidelim.mesela türkiye de pavyonlar vardı.ve erkekler genellikle eşlerini buradaki hayat kadınlarıyla aldatırdı.kadınlarımız sürekli yakınırdı ki;eşlerimiz bizi aldatıyor.nasıl ki globalizm denilen akım başladı ve ipler koptu.en başta kültürler birbiriyle aynı olmaya başladı.ve gittikçe insanlar tek tipleşmeye doğru gitti.şimdi diyeceksiniz ne alakası var,çok alakası var göreceksiniz.giyim ve teknolojisini aldığınız ülkerlerin yavaş yavaş kültürüne kayarsınız ve etklenirsiniz(özenmek).daha sonra internet zengin ailelerin elinden giderek orta tabakaya yayıldı aynı zamanda bilgisayar da.dünyada en çok aldatılma zengin ve lümpen kesim arasında vardır(hepsi değil tabi).zenginler zaten işi alıp götürüyordu,barlar,yat partiler etc.bu kez orta kesim ve lümpen kesim daha yeni araçlar keşfetti.sosyal medya denilen nane.işte bomba burada patladı.bir ülkeye savaşı sadece ateşli silahlarla açmazsınız,bugün sosyal medya resmen savaş ortamıdır tabi anlayana.türk aile yapısı gelenekleri yavaşça dejenere olmaya başladı.diziler,filmler ve küreselleşme.herkesin cebine telefon girdi ve sosyal medya araçları.aman aman şu felakete bakın.insanlar en özelini saniyeler içinde karşıdakine gönderiyor.canı sıkılan kadınlar(hepsi değil) yeni heyecanlar aramaya başladı.bundan önce zengin sadece zengin olarak bilinirdi.yani herkes arabasını,yatını,saatini göremezdi.geldik yine sosyal medya araçlarına,sergileme kültürü doğdu.neyi sergileyecen?paranı,arabanı,kasını,vücudunu.albenilik başladı ve devam ediyor.bu dönemde sadakat olduğuna inanmıyorum(ailelerimiz hariç-eski topraklar =)(bunların da içinde aldatan aldatılanlar var)yani beyler başımdan geçen ilişkilere ve çevreye baktığım zaman evlenmek için evleniliyor.sadakat az ve ilişkiler vıcık vıcık.selfie çeken kızdan uzak durun derim=).kızlar siz de selfie çeken erkeklerden=).bindik bir alamete gideriz kıyamete =)
not:aldatılmadım hiçbir zaman.
not2: sadece kendi fikirlerim.

oxuyucu @26937

User Avatar

5. Qardaş ite de sedaqetli deyiller amma itle dostluq ele çomağı yere qoyma deyiller.Sedaqet yoxdu.En yaxşısı evlenmemeydi

seks enler fanatı @26940

User Avatar

6. yaşamadan bile bilmezsen tebii ki peşman olacağsan ya yox. ama sevdiyin bir qadındısa niye de evlenmiyesen ki?

gizli @26942

User Avatar

7. hər şey özünüzdən asılıdır. əgər ayrılacaqsınızsa evlənməsəniz də ayrılacaqsınız.

gizli @26945

User Avatar

8. sedaqet var shubhesiz.qadin sene sen de ona anlayishli (sevgi teklikde kifayet deyil) davrandigin muddetce gozel bir evlilik yashaya bilersiniz.

birinci ve sonuncu sualda fikrivi duzgun catdirmamisan.

oxuyucu @26951

User Avatar

9. @4 un neyine bu qeder ejdaha vermisiz? suru psixalogiyasi

oxuyucu @26979

sən də yaz