bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

azərbaycanda seçki


240 | 2 | 1

əjdahalar  googlla
majoritar seçki

    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. dövletin bir şexse vetendaşliq huququ vermesinin altındında 2 temel sebeb yatir. 1.vergi ödemek 2.seçkiler zamanı ses vermek.vergiler heç bir vetendaşin boyun qaçiramayacaği bir görəvdir amma seçkiler kayf işidi azerbaycan vetendaşına göre.eslinde seçki demokrasıyanın şah damarından biridir.azad,adil ve müntezem seçki bir ölkede demokratiyanın uygulandığının göstergelerinden biridir.plus seçkiler emelli başli xercdir.mitingler,kütlevi medialardan istifadedi cart-curtdu.dövlet bu xercleri qarşilamaq üçün büdceden astronomik bir meblegde pul ayırır.
    azerbaycanda seçkiler zamanı biabirciliq,rüsvayciliq ve mesuliyyetsizlik baş alir gedir.bu demokratıyanı tapdalayıb üstüne üstlük işemek demekdi.her seçkide qanunsuzluq diz boyu.çekirsen görüntülürsen virtual alemde kimsenin qozuna değil.media desen gözü kor,qulaği sağir,dili lal olur qanunsuzluğa qarşı.kimi kime şikayet edeceksen?bu halların sebebı esas olaraq 2 zaddan qaynaqlanır.1.basqın muxalifetin olmaması 2.seçki şüürü yoxsunluğu.
    dunyanın politik xeritesine göz atsaq görerik ki.yoğun basqi yapan muxalifet(ler)in olduğu dovletlerde saxtakarliqlar,rüşvet hemen hemen yox derecesindedi.olsa bile muxalifetin basqisi ile heqq elediyi cezayı görürler.azerbaycanda pramid şeklinde olan idareçiler sistemı aşağidan yuxarı istiqametinde bir birinin götun yalayırlar.bezi vezife adamlarında ilk başda vezife hissi varsada ,tedricen bu gicdillaxxana qaldiği zaman o da yox olur.sürü psixologiyası.qarşi qoyar sisteme aniden buxarlaşar yer yuzunden.mubarizeni qazanmaq üçün birlik olmali ve sivil itaetsizliğe baş vurulmadir.sozun qısası eğer vetende sozu kecen muxalifet olsa veziyyet indikinden qat qat dözulebilir olarda yeqin.
    99 % azerbaycan vetendaşi heç bir zaman seçkiye ciddi gözle baxmayıb.seckini önemsizleşdiribler.adamlar namizedler haqqinda heç bir bilgiye sahib değil.düzdü bezileri cixib meydanlarda miting deyib meymunluq edirler.vedler verirler.insanların bu boş sozlere qarni toxdu .bir yandan da her defe ilham eliyevin secileceğine emin olurlar.cogu gedmir.gedmeyenlerin yerine orda duran şerefsizler var ee ,topa topa zerfleri qutuya salır .allah virmir elelerini ki qurtulaq.bunu gören halda insanlarimizın heç birinin qulağina değil.hec kimse başinin belaya girmesini istemir.hamı öz menafeyini,maraqlarini güdür.hamı .amorial familism mentiqi etrafinda yoğunlaşirlar.tebii ki tek tek çixsanız siz gazos kimi içerler.amma bir olduqda dovletin götüne tekmeyi yapiştira bilersiz.dediğim kimi seçkinın önemi bir beyinlerıne gırse,her şey güllük gülüstanlığa çevrilecek.çünki bizim seçdiğimiz ,bizi meclisde temsil eden insanların uyğuladiqlari politika birbaşa vetedaşlara * xususi ile alt ve orta tebeqe insanlari tesir.azerbaycanda iste alt tebeqeni qapaza boğurlar.her gun başa qapaz yeyib semelenmekdense ,1 defe üze yımrıq yemek daha yaxşidi.

    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    2. azərbaycanda seçki məcburi ve könüllü bunu mən esgerlikdə olarkən gördüm

    0 əjdaha!

    16.02.2014 22:17, altay


üzv ol
Modalı bağla





...