bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

bonn


235 | 1 | 0

əjdahalar  googlla
ayın yarısı - bazar - ayrılmaz ikililər - harry potter - bioqrafiya filmləri - məsləhətli filmlər - karl marx - gecələri yatmayan insan - dünyadakı ən gözəl qadın - izqnanie

    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. 1949 ilden 1990-cı iledek qerbi almanyanın paytaxtı olmuş şeher.mehz bu şeherin paytaxt olaraq seçilmesinde ise esab sebeb kimi qerbi almanyanın ilk kansleri konrad adenauerin bu şehere bağlı bir qesebeden olması ve başqa bir yere köçmeyi istememesi gösterilir.heyatımın çox gözel bir neçe ayını keçirdiyim,her gün bir az daha gözelliyine heyran olduğum,çox yaxşı dostlar qazandığım şeher..o tam da rhein çayının sahilinde tikildiyine göre oxu zalından rheine mükemmel bir menzeresi açılan üniversitet kitabxanasını,bıraksalar axşam seher,yorulmadan,usanmadan geze bileceyim o güzelim alleeleri( xiyaban),güneşin azcıq üzünü göstermesini bele fürset bilen almanların hemen piknik üçün,ya da öylesine oturub,güneşlenmek üçün geldikleri o hofgarten ini,o yardımsever,gülerüzlü insanlarını çox özleyeceyim şeher.çox da beyendiyim bir sloganı var bu şeherin : freude,joy,joie,bonn..

    0 əjdaha!

    19.04.2014 04:46, jasmin


üzv ol
Modalı bağla





...