bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

the walking deaddəki ölülərin basdırılmaması problematikası


110 | 1 | 4

əjdahalar  googlla


    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. 3-cü sezona dünen axşam başlamışdım. indi de 4-cü sezona başladım.

    türmenin kenarında bunlar onlarla zombi öldürüller. her defe türmenin heyetini gösterende ayaq üste zombileri görürük.

    ölenleri hara aparıllar? kim aparır? hara kaybolullar axı?

    türmede cemi 5-6 adam var. biri topaldı. biri rick'in 10 yaşlı oğludu, biri tezece dünyaya gelmiş uşaqdı. əli lapatka tutan, qebir qaza bilen 3-4 adam var. onları da görende ya qubernatorun adamlarını öldürüller, ya bir-biri ile mübahise edirler, ya da zombi öldürüller.

    kim basdırır lan bu zombileri?

    hazır el atmışken diger mövzunu da yazım. şeherler terk edilib. yollarda maşın doludu. bizim qehreman komanda ise 3 sezondu bir dene hyundai cipden el çekmir. o qeder gülle atırlar maşına. ama maşının üstünde bir dene cızıq da yoxdu.

    a) niye daha yaxşı amerikan maşınları olduğu halda hyundai kullanırlar? az benzin yandırdığı üçün? helal lan bu adamara.

    b) atılan güllelere rağmen maşında heç bir iz qalmaması teknolojisini hyundai diger maşın firmaları ile ne zaman paylaşacaq?


üzv ol
Modalı bağla





...