bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

ən bəyənilən ekşi sözlük entryləri

| anket
44,244 | 202 | 1002

əjdahalar  googlla
sözaltı roman - dünənin ən bəyənilənləri
« / 17 »


    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    21. kürtaj

    annem dördüncü çocuğuna, yani en küçük abime 7 aylık hamileyken kalp ameliyatı geçirmiş (hatta türkiye'de hamile bir kadının geçirdiği ilk kalp ameliyatı). dördüncüyü doğurduktan sonra doktorlar ona bir daha doğum yaparsa öleceğini söylemişler ve hamile kalmasını yasaklamışlar.

    9 yıl idare ettikten sonra bana hamile kalmış. kürtaj olması gerektiğini söylemişler. kürtaj için ankara'ya gitmiş, kürtaj masasında bir anda vazgeçip giyinip çıkmış ve halamlara kaçmış "ben bu çocuğu doğuracağım" demiş.

    o yüzden bu konuda kürtajla alınan bebeğe bir şey sorma imkanı varsa o bebek benim. bu konuda bir şey diyeceksem ben diyebilirim.

    annem doğumda ölmedi. ama doğumdan bir kaç sene sonra 39 yaşında beyin damarı tıkanıklığı sonucu felç geçirdi ve hayatının geriye kalan 20 senesini vücudunun sol tarafı felçli geçirdi. solak olduğu için sağ elle tekrar yazmayı öğrenmesi gerekti. eve kapalı kaldı, dışarı çıkmak için babama ya da bize muhtaç kaldı. beni doğurmasıyla belki hiçbir alakası yoktur ya da belki biraz da olsa vardır.

    annem hep okuyup avukat olmayı istemiş, ailesi ona imkan tanımamış olsa da okumak konusunda azimliymiş. cüneyt arkın ve yılmaz büyükerşen'le aynı dönemde aynı ilkokulda okumuş. küçükken elvis'e aşıkmış. erken yaşta evlendirilmesine rağmen okuma azmini bırakmamış. evli ve çocukluyken bitirdiği akşam okulunda zayıf tek dersinin beden eğitimi olma sebebi de bana hamile olmasıymış. inşaat mühendisliğinde okuyan ablamın teknik resim ödevlerini, abilerimin resim ödevlerini yaparmış. bunları da dört çocuklu bir aileyi çekip çevirirken yaparmış. bildiğin azimli çalışkan yetenekli kadın. ben malesef bunlara şahit olamadım. felçten sonra azmi sadece sol bacağını ileri atabilmeye, sol kolunu biraz kaldırabilmeye ve tek elle evi çekip çevirmeye işledi. onlar da çok inanılmazdı elbette. mesela hayatında hiç evde dondurma yapmamış biri annemin sırf ben istedim diye yaptığı dondurmayı donmuş haliyle saat başı buzluktan çıkarıp karıştırmasını hayal edemez. tek elle börek açmasını hayal edemez. bulaşıkları, evin temizliğini saymıyorum bile. yine de ilaçlarla ameliyatlarla yıpranmış vücudu onu ancak 58 yaşına kadar, 23. doğumgünümü telefonda kutladıktan birkaç gün sonrasında bir gece sessiz sakin ölene kadar taşıyabildi.

    eklemem gerekir ki ailem hiçbir zaman benim doğumumla annemin rahatsızlığı arasında bir alaka kurmadı bu alakayı ben çok sonra olayları art arda koyunca kurdum. annem her zaman beni doğurmuş olmasından gurur duyardı "iyi ki doğurmuşum" derdi. sadece ekmek almaya gitmediğimde "seni doğuracağıma taş doğuraydım" derdi. bir kere bile "keşke o kürtaj masasından kaçmasaydım" demedi. yani doğurmanın kendisinden bir şikayeti hiç olmadı, olduysa bile ben bunu asla hissetmedim.

    tüm bunlar ışığında ben kürtajla alınmış olabilecek bebek olarak söylüyorum: sorun değil. bundan gocunmazdım. işçi emekli maaşı ve bir piko dükkanıyla geçinen bir ailede sırayla öğretmen, doçent, beyin cerrahı ve müzisyen olabilmiş dört kardeşimin çok çok daha iyi hayatları olabilirdi. annem ve babam halen yaşıyor olabilirdi. o yüzden şu hayatın bizzat sahibi olarak söylüyorum: hiçbir hayat dünyaya başka hayatları karartan bir bulut olarak gelmek istemez. öyle olacağına olmamasının da hiçbir zararı yok.

    öte yandan 36 yıldır yaşadığım bu hayat benim için güzel geçti. annem çocukken aldığı sütü eve götürürken ismet inönü caddesindeki köprü üzerinden tren yolunu izler, trenlerin gittikleri şehirleri hayal eder uzak ufuklara dalarmış. vaktin nasıl geçtiğini anlamaz gün batımına kadar hayaller kurarmış. akşama kadar da süt bozulduğundan eve döndüğünde dayak yermiş. bugün o uzak ufuklara dalan, büyük hayalleri olan küçük kızın en büyük fedakarlığıymış gibi hissediyorum. değdiğimi ve başka hayatları da biraz olsun güzelleştirdiğimi umarım.

    save.
    ssg

    9 əjdaha!

    22.12.2012 02:27, timidus

    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    22. başlıq: winterfell'dan yola çıktı yiğitler
    entry: game of thrones'a adanmış bir eser

    reyizin piçi çıktı büyük duvara
    sarı cüce düştü karıya kumara
    haber salın ceymi denen davara
    winterfellden yola çıktı yiğitler

    yola çıkın çadırları toplayın
    atlarılan ovaları kaplayın
    drogo derler yiğit öldü ağlayın
    winterfellden yola çıktı yiğitler

    kuzeyde mavi gözlü iblis ürüdü
    winterfelli bembeyaz kar bürüdü
    reyiz öldü bir boz kurt uludu
    winterfellden yola çıktı yiğitler...

    anan vermiş öz dayına meyili
    yok nasılsa olsa zinanın delili
    cofri piçi senin günlerin sayılı
    winterfellden yola çıktı yiğitler

    ibne imiş şol lordların hepisi
    yılan imiş robert reyizin karısı
    seni bulacaam olm cofri sarısı
    winterfellden yola çıktı yiğitler

    jorah reyiz ak saçlıya boş değil
    taze dula bu yaptığı hoş değil
    gönül sevmiş,gizli sevda suç değil
    winterfellden yola çıktı yiğitler

    (hieron, 30.06.2011 21:59 ~ 13.07.2012 14:58)

    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    23. olmaması gereken yerde bulunan hoşlanılan kişi

    her daim 50 karakter sınırlamasına takılan hoslanilan kisidir. takilmamis olani ise "her zaman olmamasi gereken yerde oldugundan dolayi her daim size götüyle gülen hoslanilan kisi" dir, ohadir.

    oncelikle evet, sorunlu bir kisilik oldgugumu kabul edip, neden bu kadar gerzekce konular ele aldigimi kesinlikle bilmedigimi soylemek isterim. cocukluk hayati ve ogrenim hayati boyunca bol travma gecirmis bir insan oldugumdan olsa gerek.

    mevzuya donecek olursak, hoslanilan kisi bir iliskiye baslama ya da baslayamama oncesi kilit olan insan evladidir. malum bir seylerin baslamasi icin cift tarafli etkilesim olacagindan (baxma: bilim teknik tadinda entry girmek) , sizin hoslandiginiz kisinin de size karsi olan hisleri onemlidir. bazen o hisler bir cumle ile bile anlatilamazken, bazen bir bakis bile yeterli olmaktadir. lakin simdi entrynin duygusal kismini siktir edip , bu kisilerin her daim olmamalari yerde ortaya cikmalari konusuna gelmek isterim.

    sabah kalkarsiniz , okula gidiceksinizdir. super bi haftasonu yasamissiniz, hoslandiginiz kizin -ki su kisimdan sonra adi ceren olsundur (sozluge saygimdan dolayi)- size karsi bos olmadigini ogrenmis, bunun uzerine icip kutlamalar yapmis , hatta hatta odevinizi bile yapmissinizdir. tabi lise yillari, odev var o ara. sacinizi basinizi tararsiniz. gömlegi giyer, gravati hafif gevsek takarsiniz ki inek izlenimi vermeyesinizdir. göte gelmemek icin ceketinizi bile giyersiniz. uzun yol, ceren'in hayali ile kisacik bir mesafe gibi gelmis, okula varmissinizdir. bahceye girersiniz. ceren okul kapisinda 3 kiz arkadasi ile muhabbet etmektedir. kapidan sizi gorunce "manali" bir sekilde gülümser, arkadaslari yanliz kalmasi icin okula girer. yanina gider "gunaydin ceren." dersiniz. o guzel sesinin kulaginizda "gunaydin" diye yankilanmasini beklerken ceren'in gozleri büyür bir anda ; "noluyo lan ? gömlegi ters mi giymisim lan ?" seklinde kendiniz ile ilgili dusunceleriniz 1-2 saniye araliginda kafanizdan gecerken, ceren'in gozlerinin buyume sebebinin aslinda arkanizdan sinsice size yaklasmakta olan ayı mehmet oldugunu "naber lan yarraaaaaaaaaaaaaam?" güfteli isimli calisma esliginde kafaniza inen edebiyat kitabi sayesinde anlarsiniz. kendi evinizde yediginiz gol, deplasmanda 2 gol atmanizi gerektiricek; kirmizi kart goren mehmet ise bir dahaki macta cezali duruma dusecektir. siz bu hesaplari yaparken ceren "sonra gorusuruz." diyerek sizden kacarcasina sinifina cikar, siz ise edebiyat kitabini kafanizdan alip mehmet'in götüne sokmak icin bahcede kovalarken müdür yardimcisi gelir ve zil caldigi halde disarida oldugunuz icin kitabi tekrar kafanizin munasip bir tarafina vurur.

    gel zaman git zaman, ceren bu travmayi atlatmistir diye dusunursunuz. bir muhabbet bir muhabbet, derken tenefuslerde beraber takilmaya baslanir ki bu cikmaya baslamanin -o da neyse amina koyim- ilk asamalaridir. artik o kadar samimi olmussunuzdur ki birbirinizin sinifina gitmeye baslamissinizdir falan filan... lakin her zaman o kadar sansli olunmayabilmektedir. ceren'in sinifiniza geldigi bir tenefuste sinifta bulunan piç tayfa - ki bunlar dogumgununde pustluk yapan arkadaslarin ta kendisidir- bir sekilde gorevini yapar ;

    - şşt tuncay , bu muydu haftasonu anlattigin ?
    + harbi tuncay tasmis tas...

    siz o ara kizarirsiniz, bozarirsiniz; lakin ceren'e baktiginizda aci gercegi anlarsiniz. o sizden once davranmis ve mor olmustur. "dur oyle degil" demeye kalmadan o coktan sinifinin yolunu tutmustur.

    yine son travmanin ustunden bir sure daha gecer. yine etkiyi atlattigini dusunursunuz. deli karizma yapmak istersiniz.. fakat nedir nedir... ping! diye bir ampul yanar kafada. lakin bunun o ara fizik labaratuarinda yaptiginiz devre deneyinden kaynaklandigini farkedersiniz; fakat hemen akabinde akla bir fikir gelir;

    "nobetci ogrenci oliyim, butun gunumu onla geciriyim falan eheh... off yarin beden dersleri de var.. butun ders muhabbet ederiz.. blok ders hem de olm of of of...."

    evet super fikir... o gun nobetci olan arkadasla nobet gunleri degisilecek; ne derse girilecektir, ne arkadaslar cekilecektir. hatta 40+40=80 dakikalik bir blok ders boyunca onla muhabbet sansi olacaktir.

    o gun gelir. malum nobetci olunca derslere girilmeyecektir. o bos kalan vakitte bir seyler yapmak, lakin bunlari yaparken karizma olmak gerekmektedir. hemen dusunulur... kitap evet kitap... soyle en karizmasindan, o gunlerde hangi kitap modaysa o alinir... yuzuklerin efendisi evet ! bunu okumus en son... empeuc player'a da onun en sevdigi gruplarin sarkilarini yuklersiniz ve okulun yolunu tutarsiniz... ozellikle onun sinifinin oldugu katta nobetci olursunuz ve o bir hafta boyunca beklediginiz blok beden dersi gelir catar ;

    - naber tuncay ? muzik mi dinliyorsun ?
    + aa selam, duymadim evet muzik dinliyorum...
    - hıı ne dinliyosun ?
    + oasis dinliyorum ben. cok severim. super gruptur... bla bla bla.
    - aa ben de cok severim. versene bi kulakligi...
    + tabi al. - iste o anda bir paylasim baslar -
    ... (bir sure sessizlik) ...
    - aa bunu mu okuyosun ? super kitap valla.
    + evet daha yeni basladim. ama cok begendim. ama gandalf ölünce cok agladim valla...
    - <tebessum>kiyamaaaağğmmmm</tebessum>*

    ve o ders boyle tatli bir muhabbetle gider gelir gider gelir... biter... son dersin sonlarina dogru malum nobetci olarak sinif defteri toplanacak ve müdür yardimcisina verilecektir. kurallar geregi defterler zil caldiktan sonra toplanmasi gerekirken, siz okul cikisinda servisi kalkmadan once onla bir sure daha muhabbet edebilmek icin dersler bitmeden kapiyi calar defterleri toplarsiniz... ve en son onun sinifina girersiniz... lakin o kadar sanssizsinizdir ki o super gecen gunun tam sonunda yine hoslanilan kisi gormemesi gereken bir seyi gorur... ;

    ***kapi cal kapi cal kapi cal****
    - iyi dersler hocam defteri alicaktim ben imzaladiysaniz ? -yan gozle ceren kesilir, goz kirpilir kendinden emin bi tavirla-
    + evladim ?
    - buyrun hocam ?
    + defterler ne zaman toplanacakti ?
    - zil caldiktan sonra ?
    + peki zil caldi mi ?
    - 1 dakikas...
    + o zaman al sana defter ***duppa duppa duppa*** (sinif defterinin kafaya inerken cikardigi plastik ses)

    ve siz o kadar sanssizsinizdir ki defter ***duppa*** kalibi ile kafaniza toplam 3 kere inmistir ve hemen 3. inisin sonunda zil calmistir... sonuc ; super gecen gunun sonunda yine tassak oglanina donulmus, yine bu travmayi atlatmasi icin beklenecektir...

    aradan bir sure gecer ve akliniza yeni bir fikir gelir. evet evet, yaklasan dogumgununuz vardir ve onu super karizma sekilde etkileyeceksinizdir ;

    <hayalkur>
    - tuncay dogumgununde ne istersin ?
    + seni bebek seni !
    - oh yeah !
    +hobaaa (baxma: sevisme baslatici salak diyaloglar)
    </hayalkur>

    okula gidilir, dogumgunu tebrikleri alinir, oglen tenefusunde ceren ile beraber yemek yemek icin sozlesilir. derse girilir cikilir hoca konusur falan filan; ve derken "dili dili dili dili diiiiiiiiiiiiiiiiiiiii"*... bir hisim kalkarsiniz siranizdan; kantine inmektir amaciniz... lakin yolunuzu keser arkadaslar... koridordan "iyi ki dogdun tuncay" sesleri yankilanmaktadir (baxma: they re coming). siz ne oldugunu anlamadan uruk hai'ler gibi etrafinizi saran arkadaslar sizi kucaklayip bahceye indirirler ve hemen akabinde su iki olaydan birisi yasanir ; (baxma: #8847865" class="bbcodeout" title="#8847865- boş başlıq - bu barədə ilk sən yaz!" rel="nofollow">#8847865) ya da (baxma: #8847869" class="bbcodeout" title="#8847869- boş başlıq - bu barədə ilk sən yaz!" rel="nofollow">#8847869). ekstra olarak olayin sonunda pantolonunuz yirtilir, dal tasak vaziyette ustte gomlek gravat, altta baksir bahcenin orta yerinde kalirsiniz... mudur yardimcisi odasinin penceresinden "simdi siktim kivamini" tadinda el hareketleri yapip asagi kosmaya baslarken siz sinifa kacmak yerine, butun bu olaylara sahit olup, sizin tasaklarinizin pota ile bir edilmesini izleyen ceren'i gorursunuz... götüyle gülmektedir size... kafanizda yankilanmaktadir ; "sadece arkadas kalalim... sadece arkadas kalalim... kalalim... kalalim... lim... lim... lim... mmm... m.. m......."... hemen akabinde yankiya kafanizdan cikan ***cottaaa*** sesi eklenir... evet... kivaminizi sikmeye gelen mudur yardimcisindan baskasi degildir sebebi... zaten bitmistir her sey... "vur ulan... kalbimi soksen yerinden nolur... hepiniz gelin ulan..." tadinda hic birsey soylemeden kendinizi hocanizin kivamli ellerine teslim edersiniz...

    aradan iki gun gecer... ve bir arkadas size soyle der ;

    "- oglum birak zaten ciktigi var onun 2 senedir..."

    iste o an gomleginizi, pantolonunuzu parcalayip sinif camindan cikip "ehöreey ehöreeyy" seklinde delireceginiz andir... bir hic ugruna maymun olmussunuzdur, tassak oglani olmussunuzdur... yazik olmustur... tabi bunlarin hepsi kurmaca... hic birini yasamadim... gelip ezik ezik diye tasak gecmeyin, 3 dilde ezerim... ha yanliz bir arkadasimin yasadigi ufak bir travmayi yazmak isterim entry mi kapatirkene ;

    "bos olan son derste herkes siniftayken 3 erkek 2 kiz sinifta kalinmis ve jackass muhabbet acilmistir... x'in hoslandigi kiz a jackass'e hasta oldugunu soylemis ve x kisisi bundan aldigi gaz ile sinifta jackass yapmaya karar vermistir. siralar ust uste yigilmis, duvara dogru yaslanmis, uzerinden atlanip sira ile kisiler kendini duvara vurmaktadir, gülünmekte, kopulmaktadir... x kisisi bu vesile ile a'yi güldürmekte oldugunu dusunmekte olup mutlu olmaktadir... atlama sirasi x'e gelir, x kapiyi arkasina alarak siralara dogru yonelir, ziplar, kendini duvara vurur, 'ohahahahahha' seklinde anirarak kendini yere atar. lakin bir terslik vardir. kimse gülmemektedir. bir sessizlik vardir. durumu farkettigi an ise cok gectir ;

    - lan oglum ? adam kendini oyle vurmaz duvara... bak boyle vurur ; (enseden tutar) ***cotaaa*** , bak bak beyle beyle *** cotaaa cotaaa***... harbi komikmis len... ***cotaaa***... gülsene gerzek oglumm... ***cotaaa***.
    + hoc...
    - sus ! ***cotaaa*** yarin ***cotaaa*** velin ***cotaaa*** gelsin ***cotaaa*** beni ***cotaaa*** gorsun ***cotaaa*** .
    + orfğ ojm. - lazer altyazi : peki hocam -

    "

    "iste boyledir bu hoslanilan kisiler... hep en sikindirik zamanlarda ortaya cikarlar; bunalima girersin... bi kerede ne biliyim soyle karizma bi sekilde gor be, ne biliyim bi yerde icerken muhabbet ederken, insanlari güldürürken gör... hep dayak yiyoruz, hep tasak dagitiyoruz... yeter amina koyim..." dedirten kisidir.

    (baxma: entry girerken travma yasamak)

    0 əjdaha!

    03.01.2013 13:12, hellcat

    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    24. doğumgününde puştluk yapan arkadaşlar

    genellikle televizyondan gördüklerini de uygular bu arkadaslar. bu vesile ile hangi mafya filminden gorulmus ise "potada tassak eritme yontemi" devreye girer. 6 ile 12 kisilik arkadas grubu dogumgunu cocugunu sag ve sol bacaklarini ayirmak sureti ile tutarlar. basket potasi en ideal ve en purussuz optimal kalinlikta bir direk oldugu icin; takriben 10 metre mesafeden direge dogru kosmaya baslarlar. bu anda kafayi tutan arkadas kurbanin gozlerini kapatir ki kurban potaya ne kadar kaldigini goremesin ve hazirliksiz yakalansin (baxma: sudden death). "ooooooo!!!" nidalari esliginde potaya yaklasilir ve kurban kisinin tasaklari pota ile bir oldugu anda "oolleeeeyyy" cekilir. eger arkadas grubu insafli ise ilk adim olan bu kisimda olay biter. lakin insafsiz ve allahsiz olarka tabir edecegim arkadas grubu ise ikinci asamaya gecer. ikinci asama ilkinden cok daha cetin gecer. tasaklari pota ile bir olan kurban kisisi potaya iyice yapistirilarak, direk etrafinda bir tur cevrilir; direge civi cakarmis gibi arkadasin tasaklari cekic olarak kullanilir. hemen akabinde "ahmet hoca geliyo!" nidalari esliginde pust arkadas grubu kacarken; kurban kisi orada alt takimlari toplamaya calisir bir bicimde birakilir. kisi aci icinde yerden kalkmaya calisirken ahmet hoca gelir ; "götünle potayi mi kirican hayvan oglu hayvan!" diyerek dogumgunu cocugunu döver.

    kurban : 0 - azmedenler : 3

    1 əjdaha!

    03.01.2013 13:13, hellcat

    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    25. nihat doğan'ın ekşi sözlük'e dava açması

    "avukatı diyormuş ya 'sözlükten kazanacağı parayla hayat boyu türkü söylemesine gerek kalmayacakmış', bokunu yiyim ssg davayı kaybedin. parası neyse toplarız.."

    3 əjdaha!

    06.01.2013 21:25, timidus

    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    26. başlıq: biraz daha sert sikemez misin bebeğim
    entry : (baxma: konuşan el)

    4 əjdaha!

    08.01.2013 22:48, timidus

    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    27. (baxma: çocuklar çirkin olmasın diye güzel kızla evlenmek)

    benim güzel kadın arayışımın temelinde mantık bu. yemin ediyorum şekilci bi insan değilim lan. anlatamadım yıllardır şunu kızlara. "sadece tipe bakıyosun çok iğrenç, senin gözünde sadece güzelim, bu mu" gibi sorular sorarak kendilerini aşağılanmış hissettiklerini belirtiyorlar. kendim için bi şey istiyosam namerdim bak. çok netim bu konuda. ben bitmişim, burdan köye yol olmuşum aldığım tepkilerle, yaşadığım olumsuzluklarla.

    ama benim yavrum, benim evladım. eğer gidip bırak çirkin bir kadını, ortalama bir kadınla evlensem bile, öyle bir şeye benzeyecek ki. allah esirgesin ya. off hayal ettim bi an, hayır hayır. lan hani "insan çocuğuna kıyar mı" falan diyorsunuz ya. bu işte. kıyamıyorum lan. ben istemiyorum çocuğum şekilsiz bi piç olsun. hani doğurup konteynere falan bırakıyolar ya, ben eğer kendim gibi bi kadınla evlenirsem 15 sene sonra çocuk "baba hadi yaptınız baktınız olmamış çöpe ataydınız bari" demez mi. bilenmez mi bana? işten gelince "geldi yine tipini siktiğiminin" diye açmaz mı kapıyı?

    ben bile bi kere bütün cesaretimi toplayıp babama, "senin yüzünden hep. tipe bak. daha yakışıklı olabilirdim. annem fena değil, ama sen, tipe bak, töbe estafurullah, lan. tipe bak. neyse demiyom bi şey. saçın dökülmese bari. benim de dökülcek senin yüzünden. keltoş. off tipe bak." demek istedim de "şu tuzu uzat lan" deyince bütün atmosfer bozuldu.

    benim çocuğum benim gibi olmayacak. amına koyacak ortalığın. bi kolunda merve, bi kolunda ahu. önünde dilara. bi ona, bi ötekine. ötekinden sıkılıp berikine. bunun için sana ihtiyacım var güzel kadın. kendim için değil, ne istiyosak çocuklarımız için. saçımı süpürge ettim ben hep.

    9 əjdaha!

    10.01.2013 16:07, timidus

    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    28. dayak yemek

    bi ara bende alışkanlık olmuştu bu olay. nereden gidersem gideyim buluyodu o amına kodumun herifleri. herifleri dediğime bakmayın, çoğu benden küçüktü ibnelerin. çok güzel döverlerdi yalnız, acayip süper sekerdim.

    ortaokula gidiyorum, kayseri'de bi anadolu lisesine. o yıllar para biriktirmenin yolunu bulmuştum. babam servise yazdırırdı, ben de 1 ay gider sonra çıkardım, aileme demez parasını alır, otobüsle giderdim. lan otobüsün de güzergahı okula biraz uzak yerde. yürürdüm bi 20 dakika falan. sabah sporu olurdu. tek taraflı karate, judo, tekvando.. başlarda sadece lafla başlamışlardı. la tipime mi gıcıklardı, yürüyüşüme mi tilt olmuşlardı, neyimi beğenmedilerse ''la sikik seni çok pis döveriz olm'' ''şşştt denyo tipini siktiim'' ''amındüdüğü ağzını burnunu kırarız lan senin''.. sabah sabah moralimi alt üst ederlerdi. karşı da çıkamazdım. biliyom dayak yiyeceğimi. bi gün gaza geldim, bunlar küfür ederken ''ne diyonuz olm siz, götünü siktiklerim, amına koduklarım...'' dedim. tam olarak böyle olmasa da(la bildiğin ''bana mı dediniz'' dedim.) arkadaş cümlemi tam bitiremeden(3 kelime bi şey) bunlar bi daldı bana. bi onun kucağındayım bi bunun. nasıl güzel dövüyolar. şimdi tekme yiyeceğim diyorum diz mi yiyorum, dirsek mi yiyorum bilmiyorum. beyin öyle bi amcıklama geçirmiş ki, ne yiyeceğimi tahmin etmeye çalışıyorum. olm bi nefes alın lan, azıcık soluklanın. yok arkadaş çocuklar neyin hıncını alıyolarsa arkadaşlarına pas atıyo gibi oradan oraya sektirip duruyo pezevenkler. ''bi daha buradan geçersen daha pis yaparız seni'' deyip siktir çektiler bana.

    olm okul çantam yok..!!! adamlar öyle bi dövmüş ki beni çantam mı fırlamış beni döve döve uzaklaştırmışlar mı bilemedim. dönüp çantamı almaya gitsem bi daha dövecek kodumun çocukları. gittim parkta bekledim biraz. bunlar uzaklaşınca aldım çantamı gittim okula.

    güzergahı değiştirdim bu sefer, az daha uzak olacaktı ama dayak yoktu diye düşündüm. çip mi takmış piçler nedir nereden gidersem gideyim buluyolar. adamlar playdoh gibi oynuyolar benimle. bi gün sadece tokat yarışması bi gün çantamı alıp ortada oynatmaca, giderken de kafaya tokmalamaca.. biri vardı karı gibi çimdikliyodu lan. herkes erkek gibi dövüşürdü, bu ibne midir nedir, çimdikler, tırmalardı. pandik bile yediydim arkadaş. amına kodumun çocukları yaa..

    ben bunu arkadaşlara açtım, dayak yediğim yeri anlattım, plan yaptık, 10 kişi falan varız. 2-3 tane de kocaman kocaman arkadaşlar. güçlüyüz yani. ben tek gidicem, bunlar bana laf atınca ben de artislik yapıcam, bizimkiler de dalıcak. bi güzel dövücez. dedim ya çip takmış piçler diye. lan biz bunlara dalınca bunlar amip gibi bi çoğaldı. seda sayan'ın bi lafı vardı, bu futbolcular niye tek topun peşinden koşturu duruyo, herkese verseler ya birer top hehehe, diye.. bu lafı duymuş bu götler, iki kişiye bizden biri düşüyo. bi güzel dayak yedik yine. lan napsak ne etsek olmadı, dövdüler bizi bi güzel.

    kazancıma göz dikmişlerdi. biriktirdiğim para gözlerine batmıştı itlerin. 2-3 ay 1 durak erken inip gittim. 40 dakika yürüyodum ama dayak yoktu. sonra sikerim dedim yeniden yazıldıydım servise.

    babam çaktı durumu da, o mu ayarladı, nedir anlamadım..

    yani işin özeti ''o dayağı yiyeceksen, yiyeceksin'' tolstoy..(yersen)

    4 əjdaha!

    18.01.2013 21:04, hellcat

    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    29. facebook'un mesajların okunduğunu göstermesi:

    şöyle bir şeydir.

    --- spoiler ---

    görüldü: (12:01)
    siklemedi: (12:15)
    --- spoiler ---

    2 əjdaha!

    25.01.2013 07:07, timidus

    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    30. evlenecek erkeklere tavsiyeler

    bazı şeyler, dışarıdan cazip/heyecan verici gelebilir. aldanma.

    misal evde tek başına bekar bekar otururken, lan şimdi evli olsam yanımda sevgilim olsa, evimizde olsak negzel olur ha diyorsun ya, bak ben sana anlatıyım neler oluyor;

    akşam saat 10 suları-çocuk varsa uyumuş-senin hormonlar coşmuş, boxer moduna girdin giricen-hatunda da ayakta hayvanlı peluş terlik-pamuklu eşofman-üstünde ancak kutuba giderken giyeceğin kıyafetler, yani görsel efektlerde oscarlık bir performans.
    1-2 hamle ettin.

    dur saçımı fönlettim bugün kuaförde, banyo yapamam bozulmasın. dedi.
    fön mü? dedin içinden. evet fön canım. düzenli seks hayatının önündeki en büyük engel. tanış bunla.

    sonra? hiçbir kadın kocası için ağda yapmaz yavru ceylan, bunu unutma. ertesi gün işte giyeceği eteği için yapar.
    jinekologa gidecektir ayıp olmasın diye yapar, havuza girecektir rezil olmayım diye yapar. senin için yapmaz. evlenmeden önce yapar, evlendikten sonra yapmaz. bu yüzden ulan yetiyle mi sevişiyom acaba diyebilirsin bazen.

    velhasıl bu fön mevzusu olmasa bile seni bu mevzudan soğutacak çok şey hasıl olur.
    sen başım ağırıyoru bir skeç mizahı, bir karikatür malzemesi mi sanıyorsun? hahahah o baş, çay içse ağırır, çaaaay. midesi anlamsız sebepten bulanır, suçu da sana atar; ben bekarken çok sağlıklıydım, bütün ayarlarımı bozdun benim, der. kahve yaparsın uyuya kalmış olur kanepede, modunda olur, erotizmi gözüne sokar. cinsel hayatınız takvim yapraklarından, saat kadranından oluşur, çocuk anneannesinde sevişelim mi? 1 saat vaktimiz var ne dersin? yarın misafir gelecek c.tesi olsun mu?

    sen evde bekar otur güzel kardeşim. aç bi vivid/bira ikilisi. canın mı sıkıldı? çık dolaş. bir bara git. heyecanın güzelliğine bak. biriyle bakışıyorsun. veya bir arkadaş ortamında biriyle tanıştırdılar seni. çok hoşlandın ondan. tadını çıkar. çünkü gece sonunda fönünü önemsemeyecek.

    son olarak; porno arşivini atma abisi. bir erkeğe bu arşiv en çok evlendikten sonra lazım olur. lafımı dinle.

    sıcak bir yuva, battaniye altında film izlemek, fütürsuzca sevişmek, eş dost çağırıp evde tabu oynamak,
    bunları unut yavrum; şunlar var artık; ertesi günki iş stresi, çocuk hastalanmış, toplantı, kaynana yatılı geliyor vs...
    şimdi kaldırabilirsen kaldır hadi.
« / 17 »



üzv ol
Modalı bağla





...