azərbaycan vətəndaşı olmaq üçün lazımı şeylər



facebook twitter əjdaha lazımdı   googllalink

    1. 1. Vətəndaşlıq haqqında qanunda bildirildiyi kimi azərbaycan vətəndaşı olmaq üçün ölkə sərhədləri çərçivəsində doğulmaq kifayət edir.
    Digər hallarda isə valideynlərindən hər hansı birinin azərbaycan vətəndaşı olması da kifayət edir.

    2. Əgər bu hallardan heç biri baş verməyibsə vətəndaşlığa qəbul haqqda qanundan yara(r)lanmaq olar -*
    5 il fasiləsiz ölkədə yaşamaqla vətəndaşlığı əldə edə bilərsiniz.

    5 ildən daha tez almaq üçünsə elmi,idman və s sahələrdə ölkəni dünya miqyasında təmsil etməyə razılıq verərək nail ola bilərsiniz.
    Bu hallardan isə daha çox milliləşdirilmiş əcnəbi idmançılar yararlana bilir.
    sifarişi verən: adtapabilmedim


sən də yaz!