bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

teizm



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
aqnostisizm - deizm - ateizm - azərbaycanda ateizm - determinizm - ateist - türk liseyləri - məntiqli birinin inanclı olması - yerli plaka
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+3 əjdaha

5. azca beyni ilə düşünə bilən və qoruxularının üstəsindən gəlməyi bacaran insanın tamam ilə uydurmalardan ibarət olduğunu anlayacağı inanc növü.

+3 əjdaha

1. teizm sadece tanrının varlıgını müdafie eder ve tanrı elçilerinin olduğuna ve bu elçilerin buyurduqlarına inanan bir cereyandır.dünyanın bir yaradıcısı ,dünyanı idare eden ,dünyanın yaranma sebebinin ,heç neyin tesadüfden yaranmadığını ve ölümden sonrakı heyatın olduğuna inanarlar.

+3 əjdaha

4. bir neçe növü olsada, esas meğzi yalnız ılahi varlıga inanmaqdan ibaretdi. bu ilahi varlığın dünya ve insanlarla heç bir elaqesi yoxdu, ancaq yaratmaq işine baxar. hal hazırda bir çox insanlarda( müselmanlarda) müşahide etmişem , hansı ki dini qebul etmezler, allaha inanmazlar ,amma içlerinde olan yalançı bir "inam" ile birden o biri dünya olar deye ve ya cemiyetin enenevi qınaqlarına tuş gelmemek üçün seçdikleri yoldu. o biri dünya olsa "men inanırdım" demek, heç olmasa bir neçe "xp" qazanmaq üçün.



hamısını göstər

teizm