bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

metal



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
metallica - azəri metal dinləyicilərinin problemləri - metal sevən qız - atası metal dinləmiş azərbaycanlı - yazarların paylaşmaq istədikləri musiqilər - burzum - yazarların dinlədiyi metal qruplar - qızıl - judas priest
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+7 əjdaha

6. bu janra bir müddət qulaq asdıqdan sonra başqa tərzdə musiqiyə qulaq asmaq olduqca çətinləşir. hər yerdə həmin gitara tonlarını, soloları, sərtliyi axtarırsan. amma tapmaq qeyri-mümkündür, çünki bunlar ancaq metal janrına xas olan əlamətlərdir.

vaxt var idi metala qulaq asacağım ağlımın ucundan keçməzdi. hər şey deep purpleiron maidenla başladı.

(baxma: highway star)
(baxma: different world)

+5 əjdaha

16. başlığı açılmayan o qədər çox qrup və vokalist,mahnı var ki,sadəcə 1 saatdır sözlüyə üzv olmuşam artıq 2 çox möhtəşəm olmasa da tanınan qrupun başlığının olmadığını görürəm.məni yazar edinnnn buranı metal cənnətinə çevirəcəm.

+5 əjdaha

17. Nə vaxta kimi dəli kimi sevəcəyimi bilmirəm amma çox sevirəm. içindəki enerjini sadəcə bu yolla sakitcə qusa bilirsən.

+4 əjdaha

15. Azerbaycanda kimese dinlediyin janr olduğunu dediyin anda sene qaqa onu dinleyenler pişik kababı zadı yeyir deyrler satanistdirler zad kimi absurd cavablr almanıza sebeb olacağ janr hemin anda anda insan durur bir anlıq sükut olur ve isdeyirsen deyesen ki yox ne danışırsan eslnde gözel musiqi janırıdır ve sonra bir şey yadıva düşür eslinde keçmişde bele söhbetlerin çox olub ve ne edirsen et cahil cahilikden dönmez geri.

+2 əjdaha

2. ağır rocka metal deyirlər çünkü dəmir qayadan daha ağırdır. ajshfuöfuföə
(bax: 9gag)

+2 əjdaha

10. başqa musiqi dinləyənlər 1 ay sonra bezirlər amma metlistlər hər zaman metalist qalır lələ

+2 əjdaha

11. 59 janrı olan musiqi janrlarının ən bombası. ən yaxşıları: folk, doom, black, heavy növləridir.
(youtube: )

+2 əjdaha

7. uğruna ölünəcək bir şey
(youtube: )

+1 əjdaha

1. temperaturun artması ile azalan elektrikkeçiriciliyine, istilik keçiriciliyine, deformasiya oluna bilme ve metalik parıltı kimi xasseleri özünde eks etdiren temiz materiallara deyilir.metallar d. mendeleyevin kimyevi elementlerin dövrü sisteminde bor ile polonium arasında yerleşen kimyevi elementleri ehate edir. bununla kimyevi elementlerin 80 %-i metal sayılır. yarımmetallara ve qeyri- metallara keçid tedricen baş verir. en geniş yayılmış metal kimi alüminiumu göstermek olar.

+1 əjdaha

12. içində rammstein və marduk kimi əjdahaların olduğu janr.

+1 əjdaha

13. azərbaycan metalistlər birliyinin facebookda qrupu var. açıqlamasında yazıblarki, "bu qrupu açmaqda məqsəd azərbaycanda həmin musiqini asdfgh"

heçkim girmir qrupa. arada admin bir şeylər paylaşır. tarladı.

edit: təbii ki, vaxtıykən, ictimai yerlərdə "metal" - "metalma" kimi zarafatlar etdiyim də olub.



hamısını göstər

metal