bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

red bull



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
bizon vs red bull - redbull - azərbaycandakı insan modelləri - ayrılmaz ikililər - enerji içkiləri - favorit içkilər - vodka red bull - kokteyl - 11 tuş
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+7 əjdaha

24. içilməməli olan zərərli içki. günlük qəbul limitindən artıq dərəcədə kafein var içində. siz xəbəriniz olmadan bədəninizə zərər verir. kapitalist sıçmağıdır.

+4 əjdaha

1. içene qanad ved eden enerji içkilerindendir. terkibindeki kofein enerjini bir anda yükseldir, bir müddet sonra da evvelkinden daha aşağı düşürüb halsızlıq yaradır ki bu da içkini yeniden içmek hevesi oyadır. red bull proyektine göre vacib olan tek şey müşterinin red bullu elinde tutduğu zaman ne düşündüyüdür. bu meqsedle yola çıxaraq işkini istehlakçıya çatdırıblar. bir neçe il evvel bakıda da buna benzer öküz adında içki istehsal edileceyini eşitmişdim

+3 əjdaha

7. reklamlarda adamları qanadlandıran marketdə qiymətini görəndə adamın qol qanadını sındıran içki növüdür.

+2 əjdaha

26. amerika birləşmiş ştatlarında bir neçə nəfər tərəfindən məhkəməyə verilən enerji içkisi firması. məhkəməyə verənlərin də çox qəribə, olduqca xoşuma gələn səbəbi var:

--spoiler--

reklamlarda içkiyi içən insanların qanadlandığını, real həyatda isə özləri içdikləri zaman qanadlanmadıqlarını, dolayısı yolla firmanı dələduzluqla, saxtakarlıqla ittiham ediblər.

--spoiler--

ancaq firma işi həll edib. şikayətçilərə bir miqdar pul verərək, onları fikrindən daşındırıb.

+2 əjdaha

23. loqosundakı işarə mifologiyada məhşur "öküzün buynuzları arasında batan günəş" olan enerji içkisi

+2 əjdaha

5. enerji içkisi. bu növ içkilerin enerji verməsinin əsas səbəbi tərkibində həddən artıq olan kofein miqdarıdır.kofein kofe-nin esas tərkib hissesidir.o qandakı adrenalin miqdarını artıraraq ürəyin daha artıq işləməsinə və qanın digər orqanlara daha tez gedib çatmasına səbəb olur.beləliklə insan özünü daha gümrah hiss edir.
enerji içkileri barəsində bir məsələdə vardır ki.yəqin ki bunlardan her hansı iki-üç başqa marka (shark,burn,) içənlər daha yaxşı bilir ki bu markalarin dadında çox cüzi bir fərq vardır.buna görə də market də əsas mübarizə öz adının tanınması üzərində gedir.misal olaraq felixin göyün yeddinci qatından tullanması redbull tərəfindən sponsorlaşdırılmışdır.

+2 əjdaha

21. kafein:100 miligramı mental oyanıqlıq (diqqet konsatrasyonunu,zehinsel gücü ve bilgilerin yaddaşda tutma qabiliyetini yükseldir),238 mg’ı kardiyovasküler(ürek damar)sistemde sempatik aktıvasyonu artırır.bu tesir üç-dört kutu içildiyinde görülür.bir enerji içeceğinde 38-90 rng arası kafein vardır.
taurin: insan hüceyrelerinde özellikle beyinde ve qaracigerde sintezlenen neuroprotector özelliyi olan amin turşudur.anksiyete azaltıcı,antıoksidant tesirleri ile fiziki gücü yükseldir.
ginseng:kişilerde testesteron ve sperm miqdarını, cinsel gücü yükselden,afrodizyak tesiri olan bitkidir.enerji içeceklerinin içindeki miqdarı klinik tesirini göstermesi üçün gereken dozun altında oldugu üçün klinik tibbi tesiri görülmemişdir
inositol: b8 vitamini olaraq bilinen inositol vücüdumuzdakı bütün hüceyrelerin duvarı üçün gereken lesitinin sentezınde gerken maddedır.inositol miqdarında azalma insanlarda depresyon, panık atak ,anksiyete kimi rahatsızlıqlara sebeb olur.tebii antı depresant olarak da bılınır
b vitaminleri :enerji üretir ve sinir hücreyrelerinin fonksiyonunu düzenleyir,mürekkeb karbonhidratları vücüdün enerji ehtiyacını qarşılayan glukozaya parçalar

+2 əjdaha

18. tərkibində öküz spermi olması təsdiqlənən, avropanın bir çox ölkəsində yasaqlanan, avstriya istehsalı enerji içkisi.

+1 əjdaha

2. enerji içkisi . bildiyime göre terkibinde buğa sperması var.

+1 əjdaha

3. bezi insanlarda heç bir tesiri olmaya biler. sadece yuxunuzu qaçırda biler. göz qapaqlarınız alnınıza yapışdırımış kimi bağlanmaz.

+1 əjdaha

4. buga spermasi deyil icindeki , buganin dassaginnan alinan maddedi , taurin, ayiltici tesiri var

+1 əjdaha

13. redbul da daxil olmaqla bütün enerji içkiləri bəşər tarixində insanlarla ən zor daşşaq keçən zadlardı.tək xeyri istehsalçılaradı. o vaxtlar yösə hazırlaşarkən kurs yoldaşım hər gün 2 redbul içirdi ki,yaxçı işləsin beyni,amma yenə də məndən 10 bal az yığdı.amma o indi eskişehrdə kef eləyir mənsə burda çürüyürəm,qaliba bəxti yaxşı içlədir redbull.

+1 əjdaha

28.
(youtube: )

+1 əjdaha

27. tələbənin cibinin düşməni, yuxusuzluğun elacıdır

+1 əjdaha

19. qaqaların səhər içib axşama kimi boş qabını hava atmaq(?) üçün özləriylə gəzdirdikləri enerji içkisi.



hamısını göstər

red bull