bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

wayne rooney



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
komandası üçün hər oyun canını qoyan oyunçular - manchester united - justin bieber - futbolçu tipi olmayan futbolçular - yazarların ən sevdiyi futbolçular - unudulmaz futbolçular - dünyanın ən sürətli futbolçusu - 22 mart 2015 liverpool manchester united oyunu - underrated və overrated futbolçular
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+4 əjdaha

4. Həftə içində Aktiv futbolçuluq kariyerasını bitirmiş ingilis futbolçu.
Ardınca Wayne rooney aktiv məşqçilik kariyerasına sonuncu dəfə formasını geydiyi championship klublarından derby county'də başlayıb.

+2 əjdaha

2. sir alexin son mövsümü daxil 3 mövsümdür ballast olmağa başlayıb united üçün. 2012/2013-de van persie tek başına aldı çempionluğu bu da qısqandı onu evvel de cr7 ile dalaşıb yollamışdı onu. daha sonra müqavile üçün klub rehberliyi ile arası deydi. moyesi de qovdurdu satdı bütün mövsümü. amma ingilis idman mediasının milliyetçi damarı olduğundan bunun nazı ile oynayırlar. bu mövsümün başında kapitan elediler ve her oyun meydana çıxır amma bir pox oynamır yene. rvp-den yaxşı cf deyil carrick qeder dmf deyil herrera qeder amf deyil amma her mövqede oynayır. komandanı inhisarına alib resmen. unitedin bu adamdan qurtulmadıqca vahid bir kollektiv olmaq ehtimalı yoxdu mence.

+2 əjdaha

1. ingiltərə yığmasının və manchester united klubunun 28 yaşlı hücumçusu. sevimli nömrəsi 10dur. 10 demişkən, on il əvvəl hazırkı klubuna gəldikdə çoxları ferqyusonun ona bu qədər pul verməklə riskə getdiyini desələr də rooney ümidləri doğrultdu, hazırda komandanın ən vacib oyunçularındandır.
ideal futbolçudur, fiziki göstəricilərindən tutmuş texnikasına qədər hər şey yüksək səviyyədədir, vaxt-vaxtında müdafiəyə kömək də öz yerində. tez-tez mərkəz müdafiəçisi kimi də oynayır.



hamısını göstər

wayne rooney