bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

burak yılmaz



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
yazarların nifrət etdiyi futbolçular - galatasaray - didier drogba - 25 avqust 2013 bursaspor galatasaray oyunu - sözaltı etiraf - 12 avqust 2012 fenerbahce galasaray oyunu - overrated - umut bulut - 26 avqust 2012 besiktas galatasaray oyunu - 20 noyabr 2012 galatasaray manchester united oyunu
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+4 əjdaha

22. united la oyunda carrick in galatasaraya vurduğu qolu yadınıza salın.
musleranı keçir, muslera faul eliyir, carrick yıxılır ama çətinliklə də olsa boş qapıya atır topu, yıxılsa davam eləməsə penalti qazanacaq, muslera qırmızı alacaq penaltidən yenə qolu vuracaqlardı ama eləmir, çünki exlaqlı futbolçudu. idman əxlaqı var. udanda da kişi kimi udmaq istiyir. kişi kimi yazdım feministlər cırnamasın, dilimiz belədi.
bir də burak var, penalti qazanmaq üçün min hokkadan çıxır, nifrət elədiyim futbolçular arasındadı.

bu da burak kralımızın beşiktaş atlayışının canlandırması
burak-escude-bülent
(youtube: )

+5 əjdaha

10.
--sitat--

burak yılmaz'ın ağzından

''genç milli takımdaydık. selçuk kaptanımızdı. kamptayız, aynı odada kalıyoruz. 16 yaşındayız. ama herkes kendi kulübünde a takımda oynuyor, iki kişi hariç. ben ve selçuk. o takımın kaptanı, en iyi oyuncusu. ben de ilk 11'deyim, takımın forvetiyim. milli takımda ilk 11'de olmama rağmen, antalyaspor'un genç takımındayım. a takıma henüz çıkamamıştım. selçuk da çanakkale'de genç takımda. ben de kendimi teselli ediyordum: ''takımdaki herkes a takımda ama baksana, selçuk bile daha a takıma çıkamamış, sen boşver, rahat ol, daha zamanın var demek ki.'' o da kendisini böyle avutuyormuş. ''bak burak da oynamıyor'' diye. neyse, kamp bitti, dağıldık. o hafta da türkiye kupası maçları var. evdeyim, hiç unutmam, kanalları gezerken trt 3 e geldim: çanakkale dardanelspor - manisaspor. [oturduğu yerden doğrularak] bir baktım, 10 numara giymiş birisi, [eliyle ensesini işaret ederek] saçlar uzun, korner kullanıyor. selçuk! anneme dedim ki, ''anne! bu, selçuk değil mi?'' annem de, ''evet oğlum, selçuk!'' dedi. çok değişik bir duygu. arıyorum selçuk'u açmıyor. arıyorum, açmıyor. arıyorum, açmıyor... en son gece bana döndü. ''oğlum'' dedim, ''sen oynadın mı?'' o da ''ya kara, ne yapayım, zorla oynattılar'' dedi. [kahkahalar...] o da üzülüyor, ben oynamıyorum diye. benim üzülmemi istemediği için bana söylememiş. sonra oynamaya başladı, üç hafta sonra da ben ilk maçıma çıktım.''

--sitat--

+2 əjdaha

51. Bayaqki latviya-türkiyə oyununda Artırma dəqiqələrində penal almaq üçün dirəşən ardından penalı vurabilən və son onda söyüş yiyəsi olunmaqdan qurtulan şəxs. Artıq 60-70 dəqiqədə ekşidə 30-40 səhifə söyüş döşəmişdilər bu qoldan sonra səngiyəcək böyük ehtimal -*

+2 əjdaha

54. Bu gecə Portuqaliya millisi ilə oyunda vura bilmədiyi penaltiyə görə Türkiyə millisi dünya çempionatına vəsiqə qazana bilmədi.Günah bunun kimi veteranı oynadan məşqçidədi aq,hakan çalhanoğlu penaltini vurmaqdan bunun kimi çolaqdan qol vurmasını gözləyirlər.

+1 əjdaha

1. türkiyenin en yaxşı hücumçusuymuşmuş. hanı o otuz neçe gol? men görebilmedim.

+2 əjdaha

24. bu anasını siktiyi day ağ elədi, ala bir insan nə qədər şərəfsiz olar ? 1-ci hazırlıq görüşü olsun, ikinci rəqib aşağı liqa komandası olsun və sən yenə də həmişəki qəhbəliyi edib özüvü atasan yerə. ala bu qədər də yox da, top 5 özünü yerə atma videolarıva hər oyun biri əlavə olunur, futbolu siktir elə, kişiliy ? mənliy ?

https://www.facebook.com/photo.php?v=285472294909603

+1 əjdaha

25. sergen yalçın:burak nəinki galatasaraya heç türkiyəyə yaraşan oyunçu deyil

+1 əjdaha

19. vuran ayağı, döydürən şərəfi var

(baxma: emek hırsızı)

+3 əjdaha

2. cem yılmazın emisioğlu

+1 əjdaha

50. 35 yaşında beşiktaşdan lille'ə transfer olan türk futbolçu.

+2 əjdaha

47. hələ də türkiyə liqasında yeganə sprinter hücumçu olmağın çörəyini yeyən insan. bu zərbə dəqiqliyi və top qəbulu ilə augsburgun qapısından buraxmazlar, di gəl ki super-liqada ulduzdu.

+1 əjdaha

39. real madrid oyunundaki hamının penalti dediyi pozisyonla əlaqəli ürəyimdə qalan bir şey var. heçkimdən dəstək almamışam ama fikrimdən də dönmərəm. mən deyirəmki orda penal verilməməlidi.
hamı penaltı deyir. teorik olaraq doğru sayılabilər, cəza sahəsi içindədi ayağına təmas var hərnəysə.
ama ay qağa, penal qərarı bir komanda əleyhində verilən ən ağır cəzadı, və bunu qazanmaq da belə asan olmamalıdı.
burak alır qopu əli ayağına dolaşa dolaşa ceza sahəsinin küncündə korner dirəyinə doğru çalım atır. ayağına basdığını hiss edir, asan yolu seçir buraxır özünü yerə. istəsə davam edə bilər, futbol oynuyanlar bilər.
dediyim də odu ki bu qədər asan olmamalıdı, qol təhlükəsi olsa ayağına basmağı bir şeyi dəyişdirsə nəysə də o da yoxdu.
cəza sahəsində yox çöldə olsaydı, faul verilə bilər çünki ağır cəza deyil. ama hacı bir söz var, penal, penal kimi olmalıdı.

+1 əjdaha

35. real madrid oyununda da özünü yere ataraq meharetini gösterdi. sarı kartla gelecek oyunda cezalı veziyyete düşdü.



hamısını göstər

burak yılmaz