bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

didier drogba



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
tarixin ən yaxşı afrikalı futbolçuları - 21 iyul 2013 galatasaray malaga hazırlıq oyunu - 22 sentyabr 2013 beşiktaş galatasaray oyunu - galatasaray - raul meireles - ən bəyənilən ekşi sözlük entryləri - 15 fevral 2013 akhisar belediye galatasaray oyunu - gələcək vəd edən futbolçular - komandası üçün hər oyun canını qoyan oyunçular - 25 avqust 2013 bursaspor galatasaray oyunu
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+9 əjdaha

16. fenerbahçeli tərəfdarların ona banan atıb irqçilik etməsi sonrası çox gözəl cavab vermişdir;

"mənə meymun deyirsiniz ama 2008də chelsi fenerbahçeni udanda ağlayırdınız, mənə meymun deyirsiniz ama keçən il mən çempionlar liqasını qazanarkən erkanlarınızın qarşısında sevincdən qışqırırdınız, mənə meymun deyirsiniz ama mən galatasaray ilə çempionluq yaşyanda dəliyə döndünüz. Və ən pisi, mənə meymun deyirsiniz ama dünən məmim meymun qardaşımın attığı iki qolda sevincdən attanıb-düşdüyünüzü unudursuzun, və özünüzə əsl tərəfdar deyirsiniz eləmi?"

bu da yazının ekranşəkili;
http://bit.ly/15FFw5b

+2 əjdaha

8. sneijder transferindən sonra gəlməyi, "şaşırtmadı". şaşırma çipim yandı sneijder'dən sonra. sabah biri desə ki, "galatasaray messi'ni alır" * yok ebenin amı ali sami şaşırmaram. şaşıra bilmirəm daha amk.

+1 əjdaha

1. galatasarayın transfer etmek üçün bir neçe ildi terlediyi, amma bu terin bir netice vermediyi oyunçu.

+2 əjdaha

2. hörmete layiq olan fildişi sahilli oyunçu. qazandığı pullarla öz ölkesinde uşaqların idmana marağının artması ve inkişafları üçün meşq salonları açdırır. hemçinin son afrika kupası oyunlarında fildişinin her oyunundan evvel drogbanın anası gelen terefdarlar üçün öz eliyle yemek bişirib onlara verirdi.

+1 əjdaha

43. Bir hücumçuya məxsus olan hər bir şeyi olan,texnikası və statistikası hər zaman top səviyyədə olmuş chelsea fc nin əfsanəvi futbolçusu.

+1 əjdaha

9. bu gün istanbula gəlirmiş. hey yavrum hey!

+1 əjdaha

17. adamın dibi !
chelsea`da olan zamanlardan bəri fanatıyam bu manısın.
dünən birini vururdu az qala bizə.

+1 əjdaha

30. çempionlar liqası tarixində öz evində ən çox qol* 6 yemiş komandada* 6s oynayan futbolçu.

+1 əjdaha

12. ümumiyyətlə türk futbolunun əjdahalarından biridir. ama indidən galatasarayda ağalığı var. klubun uzun müddətlik duran toplarını istifadə edən selçuk inana haqqsızlıqdır məncə. selçuk ondan güclə duran top alır və topun başına keçəndə özünü basqı altında, mütləq nəticə verməli imiş kimi hissetdirir. klubun içindəki dengeni sarmasından qorxduğum bir oyunçudur. duran toplar selçukda qalmalıdır məncə ki, bunun haqqında net tavrı fatih terim qoymalıdır. sən baş məşqçisən ağırlığını qoy.

+1 əjdaha

31. oyun alıb-satdığı isbatlanmış komandalara kobra göndərən oyunçudur. bu qollar, cük-cük cükküldəyən quşların münasib yerlərinə də girmişdir.
(bax: fenerbahçe)

(bax: juventus fc)

+1 əjdaha

13. schalke oyunları üçün transfer edildiyinnən xəbəri olmayan adam

+1 əjdaha

41. çelsi ve galatasaray azarkeşi olaraq qelbimde bir başqa yeri olan legend.bu insanla bağlı danışarken ne yazasan ne cür yazasan bilmirsen.çox insanın antipatiyası var didiere qarşı,ondan 5 qat çox insanın ise gözünde efsanedir.hemişe xatırlayıram çl ans-de iken axşamlar çelsinin oyınunu izlemek necede böyük sevinc idi.gol sevincinden sonra deliler kimi sevinmeyi,otun üstünde sürüşmeyi,iki elini açaraq.etiraf edirem didier yalnız çelsiye mexsusdur,yalnız çelsi yaraşır bu insana.sadece kariyerasının son illeri,son vaxtlarında gelib bizi sevindirib,bir şeyler etmek isteyir,bir sözle yardım da deyebilerik,amma bu adam menim hemişe xatirimde stamford bridge-de qol vurduqdan sonra ellerini yana açıb otun üzerinde sürüşen halıyla qalacaq.çetin olacaq stamford bridge-de onun üçün de,bütün çelsi azarkeşleri üçün de.her ne olursa olsun o efsanedir,bütün çelsi azarkeşlerinin gözünde.

+1 əjdaha

42. keçmiş “qalatasaray”lı olan və fildişi millisinin bir neçə oyunçusu ilə bərabər ölkəsindəki iki qəbilə arasında müharibəni dayandıran şəxs.

+1 əjdaha

33. oyun alıb-satmayan komandanın futbolçusudur.harda isbatlanıb?rasim ozan kütahyalı deyib diye şikeci oldu bu boyda klub?onda bütün mehkemeleri yıxsınlar,bütün vekiller,hakimler işini gücünü buraxıb otursun evlerinde ve hüquq fakultesinide bağlasınlar.ne iş oldu rasim mellime müraciet elemek besdi.ayrıca candır,canlara deyen oğlandır özü.

+1 əjdaha

6. son şayiələrə görə - ki bunu ligtv, espn, cnn intl. yazıb - galatasarayla 1.5+1 illik müqavilə bağlayacaq oyunçu. gəlsin, day türkiyə liqasını oynamayaq; mayda gələk kuboku verin, uğraştırmayın amk. * glş



hamısını göstər

didier drogba