bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

aziz yıldırım



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
fenerbahçe - ali koç - selçuk şahin - 17 avqust torku konyaspor - fenerbahçe oyunu - alex de souza - ismail kartal - 20 oktyabr 2016 manchester united fenerbahçe oyunu - volkan demirel - emre belözoğlu
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+5 əjdaha

38. fenerbahçenin tek başkanıdır ki, onun başkanlığı dövründe ezeli reqibi galatasarayın, 1 uefa super kubokunu, 1 uefa kubokunu, 9 türkiye lig kubokunu, 3 türkiye super kubokunu, 3 türkiye kubokunu , tsyd kubokunu almasına ve galatasarayın formasına gün etibarı ile 2. ulduz (ümümi 4 ulduz, 1972, 1994, 2002 2015) taxmasına şahidlik edib...

edit: aziz yıldırım'ın 18. sezonunda galatasaray toplam 18 kubok (bu il bu 20 ola biler. + 1 türkiye kuboku + 1 türkiye süper kuboku) qaldırdı. bu 18 ilde fenerin qaldırdığı kubok sayı ise 12 dir.

+3 əjdaha

11. bilirdinizmi ki, aziz yıldırım ən çox galatasaray kupa aldığını görən fenerbahçe başkanıdı
1998dən bəri fenerbahçenin başkanıdı. düz 14 ildə galatasarayın fənərdən çox kubok aldığını və çempion olduğunu bilə bilə yazığın dilində 6-0 6-0 bitib. bircədənə üstünlüyü odu ki saraçoğlunu yenidən qurdu və 10 ildi galatasaray qarşı kadikoyde üstünlüy qurdu. əlbəttə ki burda günah galatasaraydadı. yəni sözüm ordadı ki orda aşiret ağası kimi oturmağınınn mənası yoxdu. türk futbolunu geriyə çəkənlərdən birisidi gözümdə.
deyirdim mans bu il rahatdaşıb aralanıb sakitləşib
bu günlərdə çıxıb yenə vıvıvı eliyənnən sonra yenə fikirlərimə qaytardı məni çox sağolsun.

+2 əjdaha

35. hayasızın önde gedeni.seçim zamanı chp-lileri yanına devet edib cemaatle akp bir-birine düşüb hüququn şeffaflığı müzakireye çıxarılan kimi ama bize cemaat komplo qurdu deyib tayyipin götünü yalamağa başladılar.bu adamın azacıq bele olsa terefini tutan insan sonrada tayyipe söyüb şeffaf futboldan behsetmesin.tescilli şikecidir.

+3 əjdaha

2. 9 şirket sahibi adam. hele bunlar bilinenlerdir. şirketlerinden birinin müşterisiyse natodur, bildiyimiz nato. ele hal hazırda türmede olmasının sebebide azizin türkiye silah ticaretinde böyük paya sahib olmasından ileri gelir, tayyip erdoğan ise silah ticaretinin tsk(türkiye silah kurumu)nın elinde olmasını istediyinden yetimi atıb içeri.

+2 əjdaha

44.
(youtube: )

+3 əjdaha

33. yenə türmə yenə qazamat ay brat, ay brat
yaxşısı azadə həyat ay brat, ay brat* glş

+1 əjdaha

40. gelecek konqress seçkilerinde * bu yay akp terefinden mehmet ali aydınlar, ferit şahenk ve ya murat ülker namizedliyi ile devrilmeye çalışılacaq insan. mustafa koç, abdullah kığılı, yaşar büyükanıt, ilker başbuğ arxasında olacaq ancaq nezere alsaq ki akp seçkiden daha da güclü çıxacaq azizi seçkilerde çetinlikler gözleyir. eger seçkide erdoğanın adamını udsa onda yene fener
çempion ola bilmeyecek gelen il* hetta yaxın 3 il erdoğan fenerin sponsor almağının qabağını aldı ilin başında. hakim komitetinden de dekabrda azize yaxın yusuf namoğlunu çıxardıb gs-ya yaxın adamı qoydular. basketbol federasiyasına da gs lobbisinin en vacib adamlarından lütfi arıboğanı getirirler.

+2 əjdaha

10. son açıqlamasında "psixolojik üstünlüyün galatasaraya keçməsi üçün əvvəlcə gərək bizi 6-0 udsunlar" deyərək bütün ümüdlərimizin içinə etmişdir.
liselimisin başkan? anal üysal çıxıb, pardon * həmişə çaşırame bla * dil çaşar sözün düzün.. * nəysə ünal aysal çıxıb ama bizim uefa kupamız var desə neçə il məzələnərik olarnan? indi sən niyə tema verirsən əllərinə.
qocalmısane başkan.

+2 əjdaha

1. 3 il daha fenerbahçeye başkanlıq edecek mafyoz

+1 əjdaha

32. məhkəmə tərəfindən yenidən mühakimə edilən fenerbahçe başkanı. az öncə bərabərində 90a yaxın futbol dünyasından tanıdığımız isimlərlə həbs olunma əmri çıxmışdır.
təxminən 30 ay daha həbsdə olacaq. və fenerbahçe prezidentliyindən uzaqlaşacaq.

+2 əjdaha

3. 358 günlük hebsden sonra bugün serbest buraxılmış fenerbahçe prezidenti. fenerbahçede olduğu müddet erzinde 6 oyuna hiyle qarışdırdığı sübut olunub ve 6 il hebs, 1 milyon 352 min tl (670 min manat) ceza kesilib , bir illik hebs müddeti nezere alınaraq serbest buraxılıb. yeniden fenerbahçemizin başına keçecek, ümid edirem her şey yaxşı olacaq.

+2 əjdaha

37. sebebsiz yere bir çox kombine kartlari legv etdirerek klubda fasizmin temellerini daha da saglamlasdiran, son model bir diktator.

+1 əjdaha

36. ölüb getmir dincəlsin fenerbahçe. o deyil də, futbolçular bu adama necə yaltaqlanır ona mətəl qalıram. son sensasiyası aşağıdaki videodur, çempionluq qeyd edərkən alexin posterlərini tutan tərəfdarlara əsəbləşməsi, paralı köpeklər deməsi;
video linki link

+2 əjdaha

42. cavan yaşımızda biz azarkeşləri əsəb xəstəsi edən və əlindən gələni edən,öz vəzifəsində qalmaq üçün hər cür ibnelik eden futbol cahili adam,bu adamın getdiyi gün qurban bele kesileceyinden heç bir şübhəm yoxdur qısacası..



hamısını göstər

aziz yıldırım