bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

inci sözlük



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
sözaltı sözlük - yeraltından kitablar - annem babama nasıl verdi acaba neler hissetti - ekşi sözlük - sözlük yazarları - yaran inci sözlük entryləri - inci sözlüyün sözaltı sözlük sikərtməsi - yazarların sözaltı ilə tanışlıq hekayələri - creative sözlük
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+17 əjdaha

9. əziz yazarlar və ya heç də əziz olmayanlar.
nəysə yetim keçim temaya.
inci sözlük sözlük deyil forumdu elə bil.
açıb baxıram başlıqlara biri yazıb "beyler bülent ersoyun taşşağını nerde bula bilirim?"
nə deyəsən buna? mən başlıq açsam ki "filan şeyi hardan ala bilərəm?" ətağa rumpeltelskin dəqiqəsində umbay`lığa atar.
sözümün canı odur ki orda heç olmasa entry`ləri oxuyub səs verirlər.burdakı camaat entry`ləri oxuyur sonra da qoz qoymur keçir.
entry yazmaqdan soyuyur ee adam.

( həə yetim,çox danışmadım ki? )

+18 əjdaha

6. inci sözlük fəlsəfədir. çoxları üçün söyüş söyən məktəblilər birliyi kimi görsənə bilər. amma inci sözlükdə necə dəyərli insanlar, necə dolu beyinlərlə tanış olmuşam. real həyatda işi gücü olmayan adamlar sözlüklərdə girib ağıllılıq edəndə, real həyatda ciddi işlərlə məşğul olanlar inci sözlükdə ürəklərini boşaldırlar. demirəm ki məktəblilər zad yoxdu və s., var, həttə həddindən artıq çoxdur, amma kim nəyi görmək istəyirsə onu görər. hər "anan zaaa xd xd" başlığına girib baxacaqsansa, sözlük də gözündən düşər. məşhur bir sitat gətirsək,
--spoiler--

"ekşi sözlük'de zeki görünmeğe çalışan gerizekalılar, inci sözlük'de gerizekalı gibi görünmeye çalışan zeki insanlar görmek mümkündür".

--spoiler--

+6 əjdaha

1. söyüş söyüb rahatlanılacaq sözlük. mene göre en böyük xüsusiyeti yazarların arasındakı birlikdi. istedikleri an istedikleri şeyi ede bilerler. az qala tbmm'ye millet vekili soxurdular

+7 əjdaha

5. etirazı yumor və sarkazmla ifadə edən,yüksək intellekt`ə sahib olub göstərişi sevməyən,ekşi və digər paylaşımcı ruha sahib sözlüklər kimi entel olmayan gənclərin yığışdığı sözlük.

+7 əjdaha

4. sözlük deməyə belə dilim gəlmir.mənasız və məntiqsiz şən və hazırcavablar kulubunu xatırladan barınağdır

+5 əjdaha

23. incici ərgənlərin bizim "vorovskoy mir" ərgənlərindən min qat üstün olduğunu(hər anlamda dünyagörüşü,yumor hissi,düşüncələri və s.) biraz əvvəl dərk etdim.üzümə şillə kimi dəydi bu fikir.
(bax: acı həqiqətlər)

+6 əjdaha

8. ekşi sözlüyü dağıtmağa çalışan yazarların olduğu sözlük.

başlıq: ekşiyi nasıl çökerteceğimizi anlatıyorum

@1 panpalar şimdi ekşi sözlük gayet seviyeli ve elit bir ortam fakat inci sözlük seviyesi olmayan bir mekan. bu nedenden dolayı amlı diye tabir ettiğiniz kızlar daha çok ekşi sözlüğü tercih ediyor. zaman zaman 3-5 kafadar ekşide ssgyi siktim inci siker ccc inci siker ccc gibi başlıklar açıp oranın seviyesini düşürmeye çalışsa da bu bir boka yaramıyor. peki ne yapmak lazım planlı programlı hareket etmek lazım. şimdi incinin seviyesinin düşük olma sebebi nedir ? karı kız muahbbetleri açılan başlıklara bakarsanız "24 yaşında siktiğim hatun" "adriana lime sıcak caps" "48 adet stoya ferresi" "okulda amını yaladığım kız" gibi bir sürü karı kız muhabbeti ve cinsellik içeren başlık görürsünüz. bu durum zaten seviyeyi düşürüyor. bu karı kız muahabbetinin kokusuna bir de işi gücü am göt meme olan her entrye anan zaaa xd yazan liseli ergenler gelince seviye iyicene yerlere düşüyor. ama ekşide bu tür karı kız muahbbeti olmadığı ve bundan dolayı liseli bulunmadığı için seviye yüksek oluyor. burda 2 felsefe yapacak oluyorsunuz hemen küfrü yiyorsunuz ama ekşide böyle bir durum söz konusu değil. peki ne yapmalı ? siz hiç kaleyi içten fethetmek diye birşey duydunuz mu ? hani arada sırada ekşide üyelik açıp inci siker gibi başlıklar açıyorsunuz ya aynen onun gibi üyelikler alıcaz fakat son derece kültürlü ve seviyeli davranmaya çalışıcaz bu nedenle liseliler bu operasyona alınmayacak. sonra bu aldığımız üyeliklerle hemen inci siker muhabbetine girmeyşip birer ekşici gibi davranıcaz son derce seviyeli olucaz edebi muhabbetler felsefi konular tartışıcaz ve kendimizi saygın birer ekşi yazarı haline getiricez tabi bunları yaparken yozlşmamak için günde en az 20 dk ferre izlicez ve incide bağımızı koparmayacağız. saygın sözü dinlenir birer ekşi yazarı haline geldiğimiz de yavaştan her gün çıta çıta ekşideki seviyeyi düşürücez bugun hikayesini anlatıyorsak yarın caps vericez öbür gün link vericez böyle böyle derken öyle bir an gelecek ki ekşideki seviye incidekinden daha düşük olucak böyle olunca ne olacak tüm liseli bebe ergen orospu çocukları ekşiye hücüm edecek liseliler de girince ekşideki seviye iyicene düşecek inci sözlük liselilerden kurtulacak liseliler gidince inci sözlüğün seviye yükselcek sonra bu saygın yazarlarımız ekşide inci sözlüğün daha iyi olduğuna dair konular açacak ve bu seviyesizlikten bıkan ekşi kızları inciye yönelecek inci de gayet elit bir ortam ooluşacak e tabi diyeceksiniz "sadece sie adresleri değişti ekşi inci oldu inci ekşi oldu ne farkı var ki ekşi ortamı istesem ekşici olurum" ama hiç bir zaman seviye ekşideki kadar yükselmeyecek gerek aramızdan seçtiğimiz yazarlar am göt meme muhabbeti ile ve gereksede bu saygın yazarlar olarak tanımladığız inci yazarları baştan beri alışık olduğu inci havası ile seviyenin çok fazla yükselmemesini sağlaycak yani aynı birinci ve ikinci nesil zamanları gibi olacak ama daha fazla kız ve biraz daha elit ortam olcak artısı liseliler olmayacak. ne dersiniz bunu gerçekleştirelim mi ?

+5 əjdaha

3. hazırki saatlarda yeni gəlmiş umbayların sözaltı sözlüyü qarışdırdığı sözlük.
(baxma: burası inci değil panpa)

+3 əjdaha

31. android uygulaması çıxan sözlük. göz gəzdirdim, uğurlu alınıb.

+3 əjdaha

32. bir vaxtlar mənimdə istifadə etdiyim, kimsə tərəfindən qozlanmadığım üçün başını buraxdığım sözlük.

+4 əjdaha

7. maraqlı marşı olan sözlük

"ay doğar sini gibi
parlar inci gibi
kocaman götleriniz
sanki tencere dibi

etik ahlak dedikleri
yarraktır yedikleri
aşarız biz engelleri
siktiğimin entelleri

inci siker inci
bu alemde birinci
kıskanmayın ibneler
leonardo da inci

kulak ver ey nazlı yar
dağları sikesim var
götveren bir kesim var
ekşi sözlükte yazar

biz de kültürlüyüz ama
aptala cevap vermeyiz
söze layık olmayana
yarrağımızı gösteririz

inci siker inci
bu alemde birinci
kıskanmayın ibneler
leonardo da inci

inci siker inci
bu alemde birinci
kıskanmayın ibneler
leonardo da inci"

video üçün
(youtube: )

+3 əjdaha

16. adamların məqsədi sözaltı sözlüyü sikertmek idi blət;
burdan baxa bilərsiniz link
nəysə ki yolladıq getdilər ama hal hazırda sözlükdə inci sözlükdən gəlmiş 219 nəfər yazar onlinedir.
getmirlər blət! -*

+2 əjdaha

15. yazarlarının burada gəlib özünü bizim umbaylardan daha adam kimi aparır. am göt meme söhbətini keç, adamlar demək olar ki küfür belə yazmırlar entrylərə. sonra vay efendim inci sözlük elə inci sözlük belə.

edit : xatırlatma : #14161

edit 2 : demək olar ki dedim aq.

+2 əjdaha

33. sözlük deyil forumdu. poxdan bir saytdı artıq. belə pis çıxmasın söz6-nın məsləhətxanası burdan daha mənalı və faydalıdı. vaxt var idi incisözlükdə də maraqlı başlıqlar açılır, faydalı məlmuatlar verilirdi. yadımdadı, 4chan haqqında ilk geniş məlumatı ordan oxumuşdum. adam screenlərlə zadla 4chanın necə yer olduğunu, nələrin baş verdiyini maralı izah etmişdi. yoxsa indi açırsan gic-gic tespitler, götlərindən uydurduqları mənasız hekayələr. əvvəldə götlərindən uydurduqları hekayələr yazırdılar amma o hekayələr indikilərə baxanda bir məna daşıyırdı. o qədər mənasız bir yer olub ki, bir ara facebook hesabı ilə belə qeydiyyatdan keçmək olurdu.

+2 əjdaha

17. --spoiler--


http://www.soz6.com/entry/43777

bize geydirme demişler lan geydirme ne amk
(lawliettt ?, 18.05.2013 07:08)

@4 gay falan mı yoksa amk
(felekten bir gece ?, 18.05.2013 07:09)

@5 büyük ihtimal öyle birşey



--spoiler--


entryleriylə yaran sözlük

+2 əjdaha

36. aşağıdakı entry arada gecə yatanda yadıma düşür, *sırtıq* kimi hırıldayıram.

kefiniz pis ikən belə açıb, gülə biləcəyiniz yer(idi)

+1 əjdaha

24. inci ruhlu insanların toplaşdıqı məkan

+2 əjdaha

14. özü yaxşı ətrafı pis lüğət.

+1 əjdaha

21. artıq ucuz ucuz organizasyasız "sikertme"ler eden bebe yığını sözlük
yaxşı, bildik ziyaret edirsiniz amma, amma sözlük olaraq bu qeder ucuz, menasız, şit, illenmiş ziyaret de istemirik. adınıza sanınıza uyğun edin heç olmasa. * birazcık saygı başka biley değıl

+1 əjdaha

29. bir sıxıntın olanda girib əsəbləri sakitləşirəcəyiniz sayt
bir il sonra gələn edit: serkan incisözlüyün anasın belliyib əvvəlki marağı qalmayıb.

+1 əjdaha

20. söz6-nı kəşfetmə səbəbim.
hafiften ekşi havası sezdim burda.
inci sözlük stili entry yazak mı la?

bu arada incidə söz6-nın başlığı gülme krizine sokmuştur.



hamısını göstər

inci sözlük