bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

tərbiyəsiz



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
dindar qızı tərbiyəli saymaq - acı uşaqlıq xatirələri - azərbaycan gənci - sözaltı sözlük - müəllim uşağı olmaq - yerpənək - xədicə ismayılın lisey məzunları haqda dedikləri - ikinci qarabağ müharibəsi - bir azərbaycan qadınının təcavüz gündəliyi
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+5 əjdaha

7. terbiye çox vaxt bizde exlaqnan qarışdırılır. misalçün bizde eger qızın heyatında 1den çox sevgilisi olubsa o artıq terbiyesizdi ve ya belli exlaq normalarını (o normaları da kimler belirliyirse artıq) aşırsa cinsel heyatı varsa en azından bu bizde çoooooox pis terbiyesizlikdi. halbuki terbiye belli etik qaydalara riayet olunub olunmaması, kimnen nece harda ne danışacağını bilmekdir. exlaq ise her insanın özüne göre belirlediyi bir şeydi.kime göre ve neye göre exlaq. meselen oğlanların yeniyetmelik çağında fahişeyle yatmağına yaxşı baxıb 25 yaşında bir qızın cinsel heyatının olmasına dünyanın sonuymuş kimi baxan bir cemiyyetde hansı exlaq normalarından danışıla biler.

+3 əjdaha

1. heqiqetleri deyenin daşıya bileceyi bir ad.azerbaycanda yaşlı neslin en sevdiyi sözlerden biridir

+2 əjdaha

3. terbiyeli olmağı terbiyesizden de örgenmek olur bezen

+2 əjdaha

2. terbiyelilere terbiyesizliyi öyreden oğlan

+1 əjdaha

4. heyati derk eden biri

+2 əjdaha

5. örnek gösterile bilmeyen gonşu uşağı

+1 əjdaha

9. əli və fikri prezervatif taxdığı yerdə olan bradiyaqalardı. yəni daha mədəni şəkildə desək; bu yaratıklar sadəcə 100 qram ət və radiusu 3-7 sm arasında dəyişən bir deşiyin ictimai, siyasi və mədəni həyatını incəliyir və son sözü 'kaş ki bunu da sikəydim' olur.



hamısını göstər

tərbiyəsiz