bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

danlanan vaxt baş aşağı salıb qulaq asmaq



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
həyatın nə qədər cındır olduğunun anlaşıldığı anlar - camaatın uşağı - ata ilə müzakirə etmək
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+30 əjdaha

3. oboyda qәribә fiqurların kәşf edildiyi andır. bir dә arada danlayan ani hәrәkәtlәr edir, fikrin onda olmadığı üçün hәrәkәti tәhdit kimi qәbul edirsən. göz zad yumulur, şillәyә psixi hazırlıq etabı tamamlanır ancaq şillәnin gәlmәdiyini görüb rahat bir nәfәs alınır. sonra yenə oboya davam.

+14 əjdaha

2. xalçadaki naxışların əslində maraqlı olduğunu anlamağına səbəb olar.

+12 əjdaha

1. umbaylamadır. dünyanın etibarının olmadığının anlaşıldığı anlardandır. demeye ne qeder sözünüz olsada soxursunuz içinize. içinizden cavab verirsiniz hetda "yoxe papa sen sehv bilirsen men döyüldüm qonşunun heyetine daş atan" . ve size ele gelir ki seslenen iradların heç biri sizde yoxdu cavab vermek isteyirsiniz vere bilmirsiniz. hele birde söhbete camaatın uşağı girirse söhbet kuliminasiya * bilmirem düz yazdım ya yo nöqtesine çatır. "camaatın uşağı kompyüteri söküb yığır pul qazanır sen hele telefonla ona buna mesaj atırsan" deyilir, ama eslinde siz ailenizin dediyi o camaatın uşağısınız sadece deye bilmirsinizki mende söküb yığıram, macalda olmur onsuzda ağzınızı açtığınız anda yene danışırlar, lap deyek ki ağzınızı açdınız mütleq bir quş buraxacaqsınız ailenin sizi danlamağınıza sebeb olan. tek çıxış yolu gözlerinizi zillediyiniz yerde nese maraqlı bir şey tapmaq, birde arada bir qolunuzu ayağınızı terpetmekdir ki damar damarı minmesin hay-hayda. meselen men uşaq vaxtı divarda kı divar kağızında * oboy labirint fason xetler var idi onlara baxıb labirintden çıxmağa çalışırdım saatın keçmesini gözleyerek.
qaldı ki indi danlanmağa indi danışa bilirem deyesen, hem onsuzda insanın böyüdüyünü başa düşdüyü an lardan biridir danlanma zamanı başı aşağı salmayıbda cavab vere bildiyini hiss etdiyi an.
umbaylamayın

+5 əjdaha

4. qoyun kimi nə gözüvü döyürsən?! sözünü də eşitməyə səbəbdi.

+3 əjdaha

6. çox vaxt fikrin başqa yere getdiyine göre sene deyilen ittihamların yarısını eşide bilmirsen.xalçada adam,gül,hetda robota oxşar mexluqat bele keşf elemek mümkündür.tuvalete getmek isteyi de çox vaxt orda gelir.

+3 əjdaha

12. içindәn vecimә deyil öz bildiyimi eliyәcәm demәkdir amma әn pis halı qaldır başını cavab ver görüm deyәndә cavab versәmmi vermәsәmmi arasında qalmaqdır.

+3 əjdaha

9. "söz dә deyәndә, xәtrinә dәyir" sözlәri ilә yekunlanan prossesdir.

+2 əjdaha

8. -üzümə bax mənim.
+.....
-niyə eləmisən filan şeyi?
+axı...
-sus hələ bir cavab da verir.

+4 əjdaha

14. həmin vaxt adamı gic bir gülmək tutur. bütün həmin vaxtı o mimikanın idarə olunmasına xərclənir. fikir ən dəxlisiz yerlərə yönləndirilir ki, gülmək tutmasın. sonra qurtarır hər şey.

+3 əjdaha

15. evdə xalçamız olduğunu xatırladığım an.

+1 əjdaha

13. kiməsə görə vecinə olmamaq kimsə üçünsə peşmanlıq halıdır. hələ də ki,üzərinə eyni vaxtı bir neçəsi düşə. günahkarsansa öləcəksən utancdan,yox əgər vecinə deyilsə,bir qulaqından alıb,o birinə verəcəksən.



hamısını göstər

danlanan vaxt baş aşağı salıb qulaq asmaq