bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

fear the walking dead



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
yazarların baxdığı seriallar - spin-off - the 100 - alycia debnam-carey - gringo
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+4 əjdaha

5. 2. sezon 8. bölümü ilə geri dönmüş, bizi nick'ə doyurmuş serial. serialın ən yaxşı karakterini 40 dəqiqə izlədik. prison break'in sofia'sı da luciana rolunda seriala qatıldı. 2. sezonun ikinci yarısı əla olacaq kimi bir hiss var içimdə.

+5 əjdaha

4. s1e3-e indi baxdim. adamlar ele wakling dead cekirler demek olar ki, virusun kankret nece baslanilmasi zad temasi yoxdu. ama yene de esasi basdiyana kimi baxmaq olar. *gotham*da basdiyib bu arada. nece vaxtdi baxa bilmirdim indi gormemis kimi bilmirem hansina baxim.
spoiler:
edit: tahirsonda deyib yuxarida. adamlar oturub-oturub virus basdiyanda mitinq elemekleri gelir. maska taxib agizdarina masin zad yandirirlar. bax sen ol orda 1-2 nefer sekil zadda cekdirib. umbay yigini blet. qac market yagmala da ala. şexsen menim xeyalimdi zombi istilası. market yağmala da götveren. o mektebde ki, usaq adam kimi adamdi. bicagini almisdiye madisson onu deyirem. qaqas evvelden hazirlasib. o usaq qabaga gedecek. hele ki favorim onnan, el salvadorlu day-daydi. muharibe gormus adamdi. nickin yerinde olsam day-daydan nese oyrenmeye calisiram. amma qaqasin derdi ele narkamanliqdi. öl ele. göt köpey oğlu.
spoiler:

+3 əjdaha

2. *the walking dead*in *prequel*i. adamlar serial tutsun deyә keçmişdən *johnny depp*i gәtiriblәr.
(baxma: frank dillane)

+1 əjdaha

3. original the walking dead seriyasındakı kimi, yenə də çatışmazlıqlar olan serial.


--spoiler--

ok, bu dəfə hər şeyin necə başladığı göstərilir, amma polisin, şəhər orqanlarının insanlara məlumat verməməsi, bir yandan da hər şeyi görən əhalinin sığınacaq axtarmaq əvəzinə avtomobil yandırması, zibil qabına təpik vurması. a qardaş, mən internetdə belə şey görsəm ilk edəcəyim şey tez dükana qaçıb çoxlu konserv alıb evə qapanmaq olar, bunların elədiyinə bax. üstəgəl bilən adamlar da bilməyənlərə heç nə anlatıb izah eləmir.

--spoiler--
xiyarsız ala siz?



hamısını göstər

fear the walking dead