bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

bakı balaca şəhərdir



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
park bulvar - başlıqları alt alta oxumaq
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+5 əjdaha

11. bir yerdә rahat tәk içә bilmәyәcәyin qәdәr balaca şәhәrdi. ya da biri ilә baş başa otura bilmirsәn bir yerdә. elә mәkana girәndә әn azı 5 stol әtrafındakı adamları tanıyırsan. hamsı da öz masasına dәvәt eliyir. sәn dә biri ilә şәxsi mәsәlәni danışmağa gәlmisәn ama adamları qıra bilmirsәn, oturursan bir masa әtrafına. danışacağın adamla da yazıq-yazıq baxışıb, stol әtrafındakıların zarafatlarına süni-süni gülürsәn. ya da tәzә yer tapırsan, tamam budur, tanımırlar buranı deyirsәn. yenә xiyarın biri gәlib çıxır, götürüb facebookda tag eliyir mәkanı. biri dә yazır "qaqa, ora haradı?" zad. bir dә baxırsan ordu yığıb gәliblәr tiplәrini sikdiklәrim. bir dә "bura zor yerdi ki, ala. day bura gәlәcәm" deyәnlәr olur. tanıdığın adamı harda görsәn gәlib paz ola bilәrsәn kimi bir qayda yoxdu. nә dә tanıyırsan deyә sәnin varlığın xoşdu deyә bişey.

+5 əjdaha

1. hemde çox balaca. tanım: adeten iki tanış yolda gederken üçüncünün ikisiylede görüşüb "siz hardan tanışsınız?" deyende ona verilen cavab. götün cıra en çox bilinen beş-on cafe var ( araz cafe, sultan, el toro,krevetka, lik ve.s) ve birde tarqovı deye bilinen nizami küçesi var, bir defe kuruq vuranda bütün bakını orda göre bilersen. 3-4 gündü bakıya gelmişem ve demek olarki çox vaxt çölde oluruq. "a" ile görüşürem, "b"nin arxasınca danışır, "b" ile görüşürem "a" nın arxasınca danışır, sonra "a" ile "b" görüşüb menim arxamca danışır, sonra üçümüz görüşürükbudefe "a" ve "b" , "c" nin arxasınca danışır. ve hamı bir birini tanıyır, hamı bir biri ile yaxın olub. ictimai sektor dedikleri axcp, dalğa, nida, ireli, ve.s şey çox mürekkeb meseledir. öz özüne böyüme qabiliyeti olan neheng bir yaratıqdır, gün keçdigce böyüyür durmadan. ve bunlar bir birleri arasında sıx elaqededirler, meselen en sade misal bunlar hamısı bir birinden qonşu kendler kimi qız alıb verirler. onun siki bunun götündedi bunun siki onun götündedi. "a" "b"ye verib, "b" "a"nı siklemeyib gedib "c"ni sikib, "a"da esebleşib gedib "c"nin sevgilisine verib, "c"nin sevgilisi "a"nı sikib sonra esebleşib gelib "b"nin sevgilisinide böyrü üste qoyub,. qısaca bakı balaca şeherdir, kimin siki kimin götündedir bilinmir. ve ya: http://video.google.com/videoplay?docid=-1552168455108815280 -ahçı, uşak, bahçıvan, şoför hepsi... ahçı, bahçıvana; bahçıvan şoföre, şoför uşağa; sonra hepsi şoföre

+2 əjdaha

7. hamı bir şekilde bir-birini tanıyır,tanımasa bele tanıyır.balaca ve sırtıx şeher.

+1 əjdaha

2. dialoqlar seriyasından "-brat, şalvarıvı hardan alıbsan? -xaqaniden" "-brat, yaxşı maqazin bilirsen? -xaqani" "-ay qız, o lakları hardan alıbsan? -xaqaniden" "-keçen sefer bidene zor köyney gördüm, üstünde efrasiyab dayının şekili varıydı. -brat, xeqanide?"

+1 əjdaha

9. içərişəhərdən nərimanova gələnə kimi yolda 6 tanışınla qarşılaşdıqdan sonra ağlına gələn ilk cümlə.



hamısını göstər

bakı balaca şəhərdir