bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

türklük



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
türklərin sevilməyən cəhətləri - məhəmməd əmin rəsulzadə ensiklopediyası - islamdan çıxanın türklükdən də çıxması - türk - ismet özel - türkçülük - özünə türk deyən azərbaycanlı - sözaltı sözlük - ekşi sözlük - adolf hitler
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+1 əjdaha

1. cox yanlis anlasilan ve istismar edilen movzudur turk olmaq. ozellikle genc nesik turkluyu yanlis deyerlendirir. mes: sah ismayil,sah qacar,nadir sah kimi shexsiyyesizler turkdurler lakin bu eclaflarin islama ve turklere zererlerinden basqa ne is gorubler? ve ya sergei shouygu tuva turkudur deye yere goye sigisdirmirlar. amma bu abdallar anlamirki bu insan 18 il rf din olub cibini doldurmaqdan ve son olaraqda rf mudafie naziri kimi diger turklerin- krim turklerinin yurdunu isgaldan basga ne is gorub? bu ve bunlar kimi vicdansizlar ha turk olmus ha olmamis ne ferqi var?

diger terefden bir kurd olan bediuzzaman said nursi yuxarida adini cekdiyim sexlerden daha cox turkdur. heyatini hesr etdiyi nur risalelerini kurd veya erebce yaza bilerdi lakin o turkceni secdj ve esas komekcileride hemise turk oldu. turkluye turklerden cox xeyir vermesi etibari ile ustad hezretleri ele esl turkdur. diger numunlee ucun mes: memar sinan, idrisi bitlisi, ve s.



hamısını göstər

türklük