bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

cephe



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
türklərin sevilməyən cəhətləri - ismet inönü - vətən üçün ölməyi istəyəcək qədər axmaq olmaq - snuff - mustafa kemal atatürk - ən bəyənilən ekşi sözlük entryləri - dhkp-c - nazım hikmet - amerika birləşmiş ştatları - seymur baycan
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+6 əjdaha

1. 4cu nesil qovulma ehtimalimi nezere alaraq girdirme deyecekken son anda vaz kecib demeyeceyim yazar. efendim boklu olkesinin en boklu sexslerini, teskilatlarini gelib burda yazir. propaganda edir demeyeceyem cunki propaganda ucun beyin lazimdir insana.

ya rebbim 21ci esrde helede gulunc gulunc. devrim, inqilab, gezmis, cayan* calan? ve s. heqiqeten muzeye qoyulmaga layiq biridir.


not: amanin turkiyeden daha boklu olke vetendasi cixdi. ve tipik azeri kimi sohbete cagirdi. o terrorist kopeklerin,it leslerini bele sevmesi ile ile rusiya ermitaj muzeyinden asagisi kurtarmaz bunu.

+4 əjdaha

2. haqqımda belә bir başlıq açılmasına sevindim. demәki ki birilәrinә "iynә" olmağı bacarmışam.

birincisi, bura sözlükdü vә hәr kәs öz azad fikrini bildirә bilәr vә buna görә sәn mәnә heç birşey deyә bilmәzsәn.

ikincisi, sәni belә çox narahat eliyirәmsә, harda vә nә vaxt istәsәn hәr şeyi aydınlaşdıra bilәrik. heç bir problem yoxdu.

üçüncüsü, mәn azәrbaycanlıyam amma türkiyә vәtәndaşı belә olsam heçbir ölkә "boklu" deyil. nәzәrdә tutduğun şәxslәr dә hәmçinin hansıki sәn o adamların dırnağı qәdәr iş görmәmisәn.

gördüyüm qәdәrilә sәnin dә öz yolun vә fikrin var. çalış insanlara vә onların fikirlәrinә qarşı hörmәtli davran. bu qәdәr.



hamısını göstər

cephe