bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

marşrut gündəlikləri



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla

başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+5 əjdaha

2. 27.10.2015

yenede qeribelilerle dolu neqliyyat sistemizizde bu gunde sixliq oz sozunu dedi. dayamalar her zamanki kimi yerinde lakin sixliq,havasizliq ve bir daydayin elindeki iylenen yemeklere balaca qiz usaginin medesi tab getirmedi. ve bu usaq onumdeki qizin uzerine qusdu. hec ne. sofer hec saxlamadida. ancaq novbeti dayanacaqda saxladi allahdan ora yaxin idi yoxsa usaq anasi ve o qiz neler cekirdi bir allah bilir.

+4 əjdaha

3. 28.10.2015

gun kecmirki marsrutda nese qeyri adi bir hadise bas vermesin. gunlerden bu gun marsrutda hardasa orta yasli bir kisi 30lu yaslarda qadini elledi ve qirgin dusdu. aradaki dialoqlar beledi.

q: elivi yigisdir ay ogras. giribsen arvadlarin arasina. ellerive yigisdir.
k: ne elemim ki men yee?
q: indi enguvu ezerem burda. seherden men bunu gudurem. o herketleri get anava-baciva ele.
bayaq meni ellesdirdin. men kecdim bura indide bu qadini elleyirsen.
k: niye meni sere salirsan?
q: gor ee. seher seher nece esebledirdi meni. nece titreyirem eee esebden. seni bilirsen neyliyerem.
diger sernisinler: yaxsi xanim besdi, ellemese cigirmaz ki qiz, bax ee ayibdi

nese bu minvalda avtobus novbeti dayacaga catdi. her iki sernisinde daxil olmaqla mavtobusun 80% bosaldi ve sakitce yolumuza davam etdik.

not: zengin yazarlar ucun. neqliyyat sistemizizde bas veren macera dolu hadiseleri yazacam ki, realliqdan uzaq qalmasinlar. -*

not-2: sixliqda mene satasan qizlarada buradan seslenmek isteyirem ki, ciddi olmayan hec bir elaqede hele hele caiz olmayaninda istirak etmeyecem. bosuna ozunuzu yormayin. profil seklimden gorunduyu kimi inanilmaz yakisikli ve karizmatikem amma bu qeder olmazda. mende insanam sonucta. rahat seyahet etmek istirem ve bu menim en tebii haqqimdi.

+2 əjdaha

1. baki ve ya rayonlardaki eksta-avanqard marsrutlarimizda bas veren hadiseleri yazacagimiz basliqdir. metro versiyasinida basqa biri aca biler.

basdan not: bu basliq menim kimi qariban yazarlara aiddir. fakiriz amma guruluyuz.

26.10.2015

61 nomreli marsrut hemiseki kimi agizina qeder yox nefes borusuna qeder dolu idi. menede ayamisdilar daldan mende dayamisdim qabagimdakina. lakin en maraqlisi tqdkya catmamis sixliqdan gerilen sinirler oz isini gordu ve bir sernisin ile sofer doyusmeye basladi ki bizde onlari gozledik 10 deq.



hamısını göstər

marşrut gündəlikləri