bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

doctor strange



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
koreya serialları - kinoteatrda film izləmək - amalgam comics - marvel cinematic universe - dr.strange - fantastic beasts and where to find them - the oscars - mephisto - dormammu
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+5 əjdaha

2. ilk treyleri də gəlmişdir
(youtube: )

+3 əjdaha

3. treylerleri ile bizleri coşduran film. doctor strange komiks dünyasında çox da meşhur olmayan bir obrazdı. avengers falan orda dünyanı xilas elediyi vaxt buna deyirler gel kömek ele bize bu öz aleminde olur. öz aleminde olur dediyim gerçekliyi bükür, mistik şeylerle falan meşğul olur. son illere qeder solo komiksi bele yox idi. bu obrazın bexti orda getirdi ki marvelin prezidenti kevin feige aşırı doctor strange fanıdı. bu da qaza emelli qaza gelib "men sevirem siz de seveceksiniz lan" deyib filme emellice yüklenib. benedict cumberbaby, mads mikkelsen, tilda swinton kimi aktyorlar var filmde. yeni ejdaha olacaq.

+3 əjdaha

4. entrylerimin birinde ilin sonuna qeder 3 film gözlediyimi ve onlardan birinin pis çıxacağını qeyd elemişdim. heç ummadığım doctor strange o pis film oldu. ( fantastic beasts ve rogue one yaxşı çıxsın heç olmasa ) . eslinde filme pis damğasını yapışdırmaq çox da düzgün deyil bilirem. amma men bir filmde en çox senariye diqqet edirem. senari pisdise o film ne etse de menim üçün pisdi. doctor strange de ele bir filmdi. effektler, aktyorların performansı, musiqiler super amma senari heç ne. ön planda olan aktyorların performansı super, özellikle de tilda swinton. senariden elave beyenmediyim şeyler ise doctor palmerin lazımından çox görsenmesi ve sonradan elave olunan zarafatlar.


--spoiler--

strange-in egosu çox öne çıxarılmadı. sadece bir-iki sehne+ancient one-ın replikaları.
heç neden xeberi olmayan strange filmin sonunda dormammuya qalib gelir. eslinde başa düşülesi bir şeydi strange-in onsuz da bele şeylere tebii istedadı var ve hile ile qalib geldi amma gözel işlenmedi mence.
evveller marvel çox ''cıvık''dı deyirdiler deyiridim ki neynesinler dc kimi obrazlar qaşqabaqlı gezsin. amma ''cıvıklık'' bu filmde meni narahat eledi.
başa düşürem strange marvel dünyasında bir az tecridde bir obrazdı amma qardaş infinity stone var agamottonun gözünde sen onu bir cümle ile deyib keçirsen.

--spoiler--

+3 əjdaha

5. film olaraq, elə bil, hansısa bomba bir serialın 1-ci sezon 1-ci bölüm versiyası.



hamısını göstər

doctor strange