bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

24 yazar | 7 başlıq | 58 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 58 yeni entry
#zirzəmi 8 yeni entry
#sözaltı wiki (3006)

uşaq vaxtı edilən umbaylıqlar 7 sözlük yazarlarının bürcləri 7 əsəb pozan şeylər 6 yamayka valyuta sistemi çin kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey academic quarter m/Vacib bir məsləhət lazım 3 m/İntihar üçün rahat üsullar 0 m/əsgərlikdən yayınmaq 54 söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump avtobioqrafiya lilit azərbaycanda psixoloq olmaq sipahilər üsyanı fantasy role play dungeons and dragons backster effekti la petite mort audiofil yiğidim aslanım hermetik yazılar yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr futhark








whatsapp profilində qəmli sözlər paylaşan adam



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
yazarların whatsapp statusları
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+26 əjdaha

1. 21-ci esrin getirdiyi yan ürünlerdi bunlar. bilmirem internet, sosyal şebekeler yarananda işin bu raddeye gelib çıxacağını düşünmüşdüler, ya yox.
bu adam menim ortancıl qardaşımdı. desem ki, 5 dene telefon işledir, inanmayacaqsız. neye istesez and içerem ki, düz deyirem. bir adamın 2, ya da 3 telefon istifade etdiyine şahid olmuşdum. ama 5 nedir lan? cem yılmazın sözü vare. deyir küçede simit satan oğlan gördüm, elinde iki telefon. dedim 2 telefon neyive lazımdı. deyir biri iş için. deyir bir telefonla özel hayatını yoluna qoyur o biri telefonla da susamın honkong piyasasındakı son durumunu takip ediyor.

qardaşım ful taym avaradı. elediyi esas iş nol yeddisine minib kendin çayçısına getmekdi. yani adamın işi bu.

gel gör ki, whatsapp profiline qoyduğu şekiller ve statuslar üreyimizi dağlayır. qardaşım olsa da aramızda hemişe bir hörmet-izzet olduğuna göre de heç vaxt soruşa bilmemişem ki, bu ağlaşma statusların, profil şekillerinin altında yatan mena nedi? kimdi lan senin qelbine ateş salan o kahbe? isyanın kime lan? keke mi? ekskalibur 47 seni.

profil şekilleri ve statusları
a) profil şekli: polat alemdar poazasında durmuş qemli bir şekil. status: biz seninle eyni dayanacaqda dayanan, ferqli avtobuslar gözleyen insanlar kimiyik.
b) profil şekli: bir dene qaqaşın ayağının şekli. şeklin üstünde: ne deyilesi sözüm qaldı, ne hisslerim. instagram/_amma. status: kimsenin menim üzmemesi üçün en iyisi yalnız kalayım.
c) profil şekli: mayk taysonun şekli. şeklin altında: sene xeyanet eden birini bağışlasan, ömür boyu seni satacaq...!!! status: hi there, i am using whatsapp
d) profil şekli: qardaşım yene bir qemli polat alemdar pozası. status: seni sevmek de bela, sevmemek ondan da bela.
e) profil şekli: açıq qurani kerim şekli. yanında azerbaycan bayrağı şekli. peyğembirimiz (s.a.v.v): qadın zerer görmeye uyğun bir varlıqdır, şeytan onu azdırar. onun üçün ya çöle çıxmamalıdır, ya da çox diqqetli olmalıdır. altında bir peçat. peçatın üstünde. admin: elvin seferov. logonu silmek haramdır. status: hi there. i am using whatsapp.

ve bu statusları ve profil şekillerini mütemadi olaraq deyişdirir. evde onun bütün telefonlarını şarj edecek qeder priz yeri yoxdu. sen indi düşün bu adam her gün telefonun zaryadka elemek ve statusları ve profilleri deyişmek üçün ne qeder enerji itirir.

+7 əjdaha

6. bunu dərd edib dastan düzəndən bir fərqi olmayan adam.

link link

+4 əjdaha

2. eyni zamanda diger sosial sebekelerde. kucede ozu kimi yarimciq beyinli dostlari ile deyib-gulub, qisqira qisqira firlanan, qabaqina kecene soz atan adam internet basina kecen kimi donub olur pessimist, heyatdan bezmis, esqe dusmus yetim. birde bunlarin bir ust formasi olan iki-uc mahniya qulaq asib dunyani basa dusduyunu zenn eden, sirrli sirrli statuslar yazan, siz anlamazsiz beyninde olanlari var.

+2 əjdaha

7. bi də şey var:
(baxma: whatsapp statusunda söz soxan adam)
(baxma: özü bilir)
whatsapp nahaq platnıy versiyanı yığışdırdı. belə status yazan götvərənlərə gərək ildə 1 dollar yox, aile tv kimi aya 9 manata itələyərdi. sonra adam balası kimi, instruksiyası üzrə qullanardılar whatsappı.

(baxma: sözü atdım yiyəsi götürsün)
əh kül səni sikənin başına.

+3 əjdaha

10. sevgilisi tərəfindən tərk edilmiş və nə vaxtsa ex-sevgilisinin onun əzab çəkdiyini (ya da necə sevdiyini) görüb geri dönəcəyini düşünən qız.

+3 əjdaha

3. qadındırsa 99 % boşanmış gəlindir(daha o da nətər olursa ? boşanandan sonra gəlinsənsə bəy kim amk?) belə şeylər paylaşan qız varsa da gələcəkdə evlənib boşanma potensialı çox yüksək olur. boşanmayanlara gəlincə həyatdakı tək qazancları olan uşaqlarının şəklini paylaşar bunlar da. elə bil bircə bunlarda var.

+2 əjdaha

8. whatsapp statusunda nöqtədən başqa heçnə yazmayan mənin düşüy bildiyi insanlar, insanlarımız.

+2 əjdaha

9. maraqlıdır. görəsən qəmli sözlər yazmaqda məqsədləri nədir? bəlkə də bayağı olsa da, düşüncələrini bildirmək istəyirlər. hərdən mənə elə gəlir ki, bu cür insanlar özlərini xüsusi insan kimi görürlər. çünki kütlədən olan insan diqqət mərkəzində olmağı sevir. ətrafı səviyyəsizlərlə dolu olduğu üçün, bu cür də qəmli-emo tipli şeyciklər paylaşırlar.



hamısını göstər

whatsapp profilində qəmli sözlər paylaşan adam