bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

şəxsi qəbul etmə


215 | 1 | 2

əjdahalar  googlla
bəxtiyar hacıyev - azərbaycanda gənc həkim olmaq - qənirə ataşova

    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. (baxma: don't take it personally)
    (baxma: kişisel algılama)

    etrafda baş veren hadiselerden tesirlenen birine, deyilen en doğru söz. meselen birinden nese soruşduqda, negativ ve ya esebi cavab alırıq bezen. ve yaxud biri ile toqquşursunuz esebi esebi baxır keçir meselen, satıcılar, avtobus şoferleri, süfreçiler * ofissiant dostlar, tanışlar ve s. şexsimize qarşı negativ münasibetler görürük. bele hallarda bezilerimiz tez * içi men qarışıq tez tesirlenir, içine atır ve özünü cemiyyetde lazımsız ve ya istenilmez qebul edir. bu hadiseler tez tez tekrarlandıqda, fikirleşir ki, heç kimin onu görmeye gözü yoxdur, problem özündedi. o bir maldır, menasız qoyundu, o sadece yeriyen daşşaq, sikbaşlı xiyar, sevimsiz dümbeleyin tekidir * özünü söymek ve s. ve s

    her şeyi şexsi qebul etmek de sehv hereketdir, meselen şoferden satıcıdan pis münasibet görmek o demek deyil ki, yalnız size edir o hereketi. * haydi asosyaller ayaklanın . belke evden çıxarken dalaşıb çıxıb, belke sizden qabaq esebidir. belke birine borcu var. her şeyi niye özünüze götürürsünüz ki * özüme sual . niye sikinize alırsınız kı, her şeyi * özüme meslehet , relax amq .ele bu anda amerikanlar deyir "don't take it personally bro" * kişisel algılama lo .

    2 əjdaha!

    05.11.2013 19:11, mjdsdbrhm


üzv ol
Modalı bağla





...