bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

vampirler kumpir sever


40 | 1 | 2

əjdahalar  googlla


    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. sedat erdoğdu'nun yazdığı, tilki kitap'ın yayınladığı kitab, nur camaatı ve vampir hekayesi.

    türk fantastik romanına yeni bir baxış bucağı getiren sedat erdoğdu "vampirler kumpir sever" adlı eseri ile fantastik romanı, yaxın tarix ve günlük yaşam ile birleşdirerek oxucuyunu başdan-axıracan maraq çemberinin içinde saxlamağı bacarır.


    "insanlık adına yaptığın bu iyiliği hiçbir zaman unutmayacağım," dedi. cavit çırılçıplak soyundu. mahir onu kitapta gösterildiği şekilde bitkilerden yapılmış özel bir karışımla sıvadı. cavit ebedi uykusunda okumak üzere eline aldığı "nurculuk risaleleri" kitabını kolları arasına alıp, mezarına uzanıp yattı ve gözlerini kapadı.

    mahir gümüş plaka anahtarı ceketinin cebinden çıkarıp eline aldı. plakayı lahitin yuvasına yerleştirip, üç yüz altmış derece döndürerek diğer lahiti de kilitledi. plaka anahtarı tekrar cebine attı. sivri dişlerini çıkarıp içi kan dolu kadehi ölenlerin şerefine kaldırdı..."


    (baxma: qasim detected)


üzv ol
Modalı bağla





...