bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

Niels Abel

| elm
60 | 1 | 4

əjdahalar  googlla
mükəmməl sözlər - abel məhərrəmov

    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. niels henrik abel. bilseydi yuziller sonra adi azerbaycanlilar terefinden mesxereye qoyulacaq gedib adini deyisdirerdi. nedi ala bu adamin gunahi?

    en sevdiyim riyaziyyatcilardan biridi. demeli abel 14 yaslarinda riyaziyyatla maraqlanir, cebri tenlikler uzerinde cemi 16 yasi olanda meqaleler yazir. ancaq cauchy terefinden redd olunur. ya da hec oxunulmayaraq geri cevrilir. abel illerle hec olmasa bir nece saatliq muellim ola bileceyi is axtarsada hec vaxt hardasa is tapa bilmir. 20 li yaslarda acliq ve sefaletden vereme yoluxur. 26 yasinda illerdir icinde oldugu sefaletin neticesinde acliqdan ve veremden helak olur. olduyu gun adamin poct qutusundan berlin universitetinden prof. teklifi gonderilen mektub tapirlar. yeni qalua kimi bir turlu bexti getirmeyib.

    indi bu yetimin ne gunahi var? abel meherremovun dedesi bir isdi gorub ogluna bu adi qoyub. hara baxirsan kabel, abeliks, qrabel zad yazirlar. yeke usaqlarsiz.


üzv ol
Modalı bağla





...