bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

nuclear summit


150 | 1 | 6

əjdahalar  googlla


    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. 2010 washington, 2012 seul, 2014 the hague/hollandiya ve 2016-ci ilde tekrar washington'da kecirilen ve gurcustan ve ermenistanin da daxil oldugu 58 olkenin temsil edildiyi summit'dir. bu summit'in siyasi bir alet olaraq istifade edilmesi tamamile sehvdir. hakimiyyetde oldugu dovrde butun prezidentler white house'a getmek arzusunda olur. bu kimi summitler, oraya gire bilmeyen liderlere white house'un daxili memarisini ve dekorasiyasini gostermek baximindan onemlidir. orbite peyk yerlestirmek ucun 300mln$-dan cox xercleyerek, star wars'a qatilmis olmadigimiz kimi, bu kimi summite qatilaraq da nuclear powera sahib olmuruq.
    bir soz var: yaxsiliq eder kimi gorunme; yaxsiliq et, gorunme. bu summit ucun de deyim ki, qudretli dovletmis kimi gorunme; qudretli ol, gorunme.

    6 əjdaha!

    02.04.2016 08:39, diyojen


üzv ol
Modalı bağla





...