bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

müharibə arzulamamaq səbəbləri


90 | 1 | 8

əjdahalar  googlla


    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. son zamanlarda özümde bele bir şey müşahide elemişem. çox sebrsiz olmuşam. uzun entry yazmaq, ya da uzun nese danışmaq hevesim yoxdu. qarşıdakı adamın potensialı varsa, ya da o senin sözlerivi anlaya bilecek yetkinliye çatıbsa seni başa düşecek. çatmıyıbsa özüvü cırmağın menası yoxdu.
    sosial media her kesin her kese ulaşa bilme, öz fikirlerini bildire bilme şansı verdi.
    bu bir terefden yaxşıdı çünki katılımcı demokrasi olur, fikir pluralizmi olur ve sair, ve ilaxır.
    ama ya bu adamların eslinde deyecekleri bir fikir yoxdusa? sadece zırvalıyırlarsa?
    yapacak bir şey yoxdu. gerek onun zırvalarına da ehtiramla qulaq asasan.
    öz eqomu, ya da menim kimi düşünen insanların eqolarını şişirtmek ve önemimizi artırmaq istemirik.
    sadece bizi heyvanlardan ayıran şey tekce anı yaşamaq deyil, keçmişden günümüze hadiseleri tehlil edib ona göre davranmaqdır, diger ifade ile desek hazırlıqlı olmaqdır.

    burda müharibe çığırtqanlığı yapan adamlardan 2-ci dünya müharibesinde, efqanıstan müharibesinde, qarabağ müharibesinde yaxınlarını itirmiş insanlar varmı?
    azerbaycanda işsizlikden-gücsüzlükden çayxanalarda oturub yanımızdan her keçen qızın-gelinin götüne baxıb şeyimizi sıvazlayanalarımız, heyat felsefesi kimi sikek qabağa düşek olanlarımız, kredit borclarından lomkaya düşenlerimiz, bir sonrakı gün ne yeyeceyimizi bilmeyenlerimiz, maddi müsteqilliyimizi heç vaxt elde edecek olmayanlarımız ve bu heyatdakı diger luzer yoldaşlarımız öz qara enerjilerini yanlış istiqamete kanalize edirler, yönlendirirler.
    5-6 dene ermeni öldürmek, invalid olmaq, hetta müharibeden salamat ve müzeffer qayıtmaq sizin problemlerinizi ortadan qaldırmayacaq cenablar. illuziyalarla yaşamayın.
    qarşınızda zaur hesenov nümunesi var. onun kimi onlarla numune var. siz nece ki indi heç kime lazım deyilsiniz, müharibeden qayıdandan sonra (tebii ki, eger qayıda bilsez) yene de heç kime lazımlı olmayacaqsız. tualet kağızından ferqiniz olmayacaq.
    belke fikirleşirsiz ki, erinden boşanmış leyla size ere gelecek? çox hindistan filmi izlemisiz beyler.
    heç ne olmayacaq. hetta daha da beter bir heyat gözleyir sizleri.
    bu heyatda öz heqiqi düşmeninizi doğru seçin, qara enerjinizi doğru istiqamete yönlendirin.
    sizin bu deqiqe işsiz-gücsüz olmağınız, heyatınızda porno izlemekden başqa bir aktivitenizin olmamasının real sebebkarlarını fikirleşin. sizce sebebkar ermenidi?
    niye axı melum şexsde 95 milyard dollar var, ama sende sikimin başı da yoxdu?
    bir az da bunu fikirleşin beyler.
    fikirleşin.
    efsane zad deyilsiz, heç tualetdeki pox da deyilsiz!!
    hamınızın götüne qoyum!!

    p.s.: yadıma bir veteranın sözü düşdü. deyirdi ki, dava elemek lazım olanda bize deyirler bu torpaq senindi, bu uğurda canından da keçmelisen. ama bu torpaqda iki dene daşı üst-üste qoymaq üçün 45 dene ferqli instansiyadan arayış isteyirler.


üzv ol
Modalı bağla





...