bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

jodorowsky's dune

| kino
165 | 2 | 1

əjdahalar  googlla


    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. the dance of reality basligini gorur gormez bu basligi axtardim ancaq haqqinda entry olmadigini gorub uzulduyum senedli film.
    jodorowsky muellim vaxtiken meshur fantastik roman olan dune seriyasina film cekmeye qerar verir. oz ferqli yanasma terzi ve dunyaya baxisi ile ferqlenen ve cekdiyi filmlere gore hem goylere qaldirilan hem de bezileri terefinden anlasilmayan bu insan dune'u oz senet eseri olaraq gorur. ancaq bu yolda bir cox engelle qarsilasir ve filmi ceke bilmir. dune'u sexsen oxumamisam ancaq arasdirdigim qederiyle muasir dovrde yazilmis veya cekilmis sci-fi kitap ve kinolarindan bu eserden tesirlenmeyeni yoxdur desek yanilmariq. alien'dan prometheusa qeder sayisiz kinoda bu erse getirilebilmeyen filmden qoparilan parcalar var. neye gore film dedim cunku jodorowsky bu film ucun topladigi illustratorlar bu sahede şedevr yaradiblar ve butun sketchler ve cizimler diger filmlerde cox istifade olunub. bu senedli film de bu hekayeni danisir. jodorowsky, oglu, illustatorlar, grafik dizayn, ilk fantastik effektler ve pink floyda qeder bir cox noqteye gedib gelen bu eseri mutleq izleyin. esas olaraq da sci-fi asiqisinizse.
    ayrica senedli filmde goreceyiniz h.r.giger adli efsane sexsi ayrica arasdirmanizi ve eserleriyle tanis olmaginizi meslehet gorurem. ozellikle dark side, internetin zibilliyinde itmek, mistik seylerle qarsilasmaq isteyirsinizse mutleq arasdirin. men yola ciacaginiz noqteni deyim ozunuz taparsiniz o cigiri.

    (bax: necronomicon)


    http://www.imdb.com/title/tt1935156/

    1 əjdaha!

    19.05.2016 01:29, roux en y


üzv ol
Modalı bağla





...