bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

facebook messenger


115 | 1 | 1

əjdahalar  googlla
facebookun whatsappı 16 milyard dollara alması - fibonaççi ədədləri - whatsapp call - facebook messenger lite - nokia 3310 - çində qadağa olunmuş saytlar və programlar - yazarların gördüyü qorxulu yuxular

    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. uzun zaman idi ki, facebook hesabımı dondurmuşdum. önemli bir meseleye göre açmaq mecburiyetinde qaldım. (size de qeribe gele biler amma insanlarımız var ki, facebookdan başqa heç ne (whatsapp, mail, skype ve.s ) işletmirler. amk mail adresini isteyirsen facebook. skype adresi isteyirsen facebook.

    en sonda buna mesaj yazmaq mecburiyetinde idim ki, androidden facebook programını açdım. mesaj bölümüne gelende facebook messenger yuklemeyimi istedi. mecburan. bu programı da yukledim.

    dezavantajları çoxdur. meselen chatta eger sen ofline olmağı seçsen bele senin adını seçen şexse senin en son ne vaxt online (last seen) olduğuvun bilgisi geder. whatsapp, line, viper ve telegram problamlarında bunun eksine olaraq bunları bağlaya bilirsen ve bunun bilgisi de bağladıqdan sonra qarşı terefe getmir.

    1 əjdaha!

    02.06.2015 13:18, azturka


üzv ol
Modalı bağla





...