bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

la plus belle voix


75 | 1 | 6

əjdahalar  googlla


    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. [ la plü bel vua ]
    the voice france-ın 2ci adı.daha deqiq fransızlar burada da inglis dilinin yayqınlığını qebul etmek istemeyibler. buna göre de the voice sözünün yanına en gözel ses yazısını elave edibler.
    the voice programları arasında yegane baxdığım fransa nın tf1 kanalında yayımlanan yarışmadı.düzdü italiya ve amerika, uk iştirakçıları qeder gözel sesler az olur. amma juri lezzet edir adama.
    2012ci ilden yayımlanan yarışmanın juri heyyeti hazırda florent pagny , zazie , pokora ve tebii ki, mika dı. pokora 6cı sezonda ilk defe jüri olacaq o garou nu evez edecek.

    yarışmaya ecnebilerden en çox erebler gelir.ele en gözel sesler de ya ereblerde olur,ya da 3cü dereceli ölkelerden iştirak eden musiqiçilerde.
    azerbaycandan bu yarışmaya heleki 1nefer qatılıb. araz hümbetli
    wicked game musiqisini çox ferqli şekilde tar ile ifa etmişdi. zazie nin komandasını seçmişdi.
    bu ifa bir az qalmaqallı oldu. çünki kanalın youtube a yüklemiş olduğu arazın videosu milyonlarca defe baxılmasına reğmen silindi.

    qismet olsa men de bu layiheye qatılacam-* o ince ve gözel sesimi mika ya dinletdirecem-*

    (baxma: musiqi bir behane esas mikadı ) -*


üzv ol
Modalı bağla





...