bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

alexin aykut kocaman haqqında açıqlaması


160 | 1 | 0

əjdahalar  googlla


    Yalnız deyilsən!

    Bu duyğuların müvəqqəti olduğunu və kömək mövcud olduğunu bilmək vacibdir. Dostlarınıza, ailənizə, profesionallara müraciət etməyiniz vacibdir. Sizi dinləmək və lazım olan dəstəyi təmin etmək istəyən insanlar var. Sözlük yazarları olaraq səni hər zaman dinləyə bilərik.

    Əgər yalnız hiss edirsənsə, 860 qaynar xəttinə müraciət etməyini tövsiyə edirik.

    1. 2012/13 sezonu ilk devresinde oynanan kasımpaşa maçıyla birlikte fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan alex de souza, ülkesinde verdiği röportajda sarfettiği sözlerle dikkat çekti. aykut kocaman hakkında sert eleştiriler yapan alex, kocaman'ın kendisinin kaptanlığını da almak istediğini dile getirdi.
    alex de souza, ülkesi brezilya’da verdiği röportajda aykut kocaman hakkında sansasyonel sözler sarf etti; "o işe yaramayan bir antrenördü. hiçbir şekilde işe yaramayan. sadece fazla koşmamızı istiyordu. 'her oyuncu minumum 11-12 kilometre koşacak' diyordu. o sarı diyorsa ben yeşil diyordum. sonra bir gün 'seninle çalışmak istemiyorum' diye bana geldi. ben de dedim ki 'en azından artık benim hakkımda ne düşündüğünü öğrendim' düşüncesi beni saha dışına çıkarmaktı." dedi.
    alex; "patlama noktası ise vaslui ile oynadığımız ve 1-1 berabare kaldığımız maçtı. bu maçtan sonra 'aramızda herhangi bir sorun mu var?' diye bana geldi. ben de, 'evet, hoca hatta direktör olduğun ilk günden beri beni bitirmeye çalışıyosun' dedim. o da kabul etti ilk geldiği günden bu yana bensiz bir fenerbahçe yaratmak istediğini. heykel açılışı yapıldığında 15 eylül'de yine beni çekemez davranışları aynen devam ediyordu. sonra antrenmana gittim ve orada havanın değiştiğini gördüm. insanlar bana artık bir futbolcudan öte bakıyordu. sonra kendi kendime dedim ki, 'alex, onun şu anda ne yaptığı konusunda en ufak bir fikri yok. o bir futbolcuyu öldürüyor ama bir efsane yaratıyor' ” diyerek sözlerine son verdi.

    0 əjdaha!

    06.06.2013 11:43, robb stark


üzv ol
Modalı bağla





...