bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

ən bəyənilən ekşi sözlük entryləri

əjdahalar   googlla
sözaltı roman - dünənin ən bəyənilənləri
    17. ekşisözlük və söz6nın eyni dərddə olduğunu göstərən entrydir. ağzını öpdüyüm.

    2012'de ekşi sözlük'ün türkiye'den google'da en çok aranan 5. site olduğunu esprili bir dille bahsederken, sözlüğün gelmiş olduğu hali ve yazar kalitesini de hesaba katmasını dilediğim zat. evet fikir özgürlüğü şu bu o konudaki görüşlerine saygım var; ancak belli bir zamana kadar sözlük formatı diye moderatörlerin sert davrandığı bazı kurallarla ilgili bugün sözlük hiç olmadığı kadar rahat ve boş...

    başlık: iphone 4s
    entry: elimde açılmamış kutulu bir adet bulunan telefon. iphone 5 alacağım için satıyorum, ilgilenenlere duyurulur.

    bu ne?! bana ne bu adamın iphone 4s satacağından? bu "forum tarzı entry" değil mi? buna acilen bir çözüm bulması gerekiyor bence, çünkü moderasyon istifa etmeden önce olay butonu yanıp yanıp duruyordu, "sözlüğü foruma çevirmeyiniz, çaylak olursunuz" vb. uyarılar yapılıyordu. şimdi birden bu kadar rahatlık olunca eski yazarlara da dokunuyor bu biraz ister istemez. yoksa "2012'de ekşi sözlük'ü ebeveynler de keşfetmiş" gibi esprili yorumlar yapmak kolay bence.

    dediğim gibi sözlüğüne ve sözlük ideolojisine saygım sonsuz, ancak sokaktaki mahmut emmi tarzı tipler de gelip buranın bokunu çıkarmasın dimi? moderasyon konusunda elini çabuk tutmalı yani.
    (black smoke, 15.12.2012 12:20 ~ 12:37)

əjdaha

nobady
#24504


16.12.2012 - 14:46
+205 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...