bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

cavid ağa

əjdahalar   googlla
cavid ağanın sevak kirakosyanla müsahibəsi - dob - iki rockçu - google - sözaltı etiraf - ikinci qarabağ müharibəsi - kaş ki doğulmayaydı deyilən məşhurlar - sözaltı sözlük - timidus
    37. burda başlıq açılmasını qınayanlar da var, çox meşhurdur deyib destek olanlar da. cavid ağa tebii ki meşhur bir adam deyil, her hansı bir rayonda yaxınlaşıb cavid ağa kimdi deye soruşsan yeqin ki, serkerde deye filan cavab vererler. xoş ümumiyyetle küçe reportyajlarında hacıbeyovu tanımır xalqımız. neyse, qayıdaq meseleye. burda bezi adamlar yazıb ki, bes meşhur olmasa nece bu qeder adam entry yazıb başlığa. söz6'nın yazarları ne yazık ki, bütün azerbaycanı temsil ede bilmir ki. hamımız azdan-çoxdan internete giren, buranın fenomenlerini tanıyan adamlarıq, ve cavid ağa da fenomendir. özü isteyerek ya yox, deye bilmerem bunu. yani ki, onu tanıyan bizik, azerbaycan xalqı yox. amma bu o demek deyil ki, onun adına başlıq açılmamalıdır, ümumiyyetle maraqlı olan her şey haqqında müzakire olunsun deye başlıq açılması normaldır, mence. bu adam da bize maraqlı olmasa bu başlığa bu qeder entry girilmezdi yeqin.
    ask.fm'deki cavablarını men de beyenmirem, amma orda bele onu follow edirikse demeli adam bize maraqlıdır da. hem beyenmesen de, beyensen de adamın düşüncesi budur. o kimise mecbur etmir ki, swinger barede. yazır, xoşuna gelmir oxuma. düşünceye göre teqib edeceksense de söz6'da ne işin var demezler adama? deyerler. yani ki, men cavidi sevmirem bele, burda da hamı bilir tenqid elemişem babat, amma haqsız tenqidin de yeri yoxdur axı. saygılar.

10 əjdaha

ovchugs
#100301


15.02.2014 - 12:58
+355 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...