bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

intihar edəcək adama məsləhətlər

əjdahalar   googlla
intihar edərkən dinləyəcəyimiz mahnılar - hər şeyi bir kənara qoyub işidə qoşulmaq - intihar etməmək üçün səbəblər - əsgərliyə gedənlərə veriləcək məsləhətlər - elvin ibra - bertrand zobrist
    11. bu gece ölmeli idin. ya da daha doğrusu öleceksen. neçe gündür planlar hazırlayırsan ve yuxusuzsan? ölmeden evvel şirin bir yuxuya getsen senin üçün yaxşı olar. neyine gerekdirse. bu seher fikir verdin, divarların bele buna ağlayırdı. beynini yuxarı aldın, gözlerini tavana dikdin. aniden fikir verdin, divarlar ağlamırdı, sadece gece güclü bir yağış yağmışdı ve damın axıdır. ne vaxtsa temir etsen senin üçün yaxşı olar. ne işine yaracaqdırsa! bir kez daha fikir verdin, ancaq bu defe gözlerinin kömeyi olmadan, ve ağlına geldi ki, sen son mertebede yaşamırsan. yuxarı mertebedeki qoca dayı... yene kranı açıq unudub yeqin. eledi! bir gün çıxıb söysen yaxşı olar. neye yarayacaqdırsa!

    yatmazdan evel planlara bir de baxmalısan. sevdiğin kitabların bezi sehifelerini hamamdakı aynaya yazacaqsan. başa düşenler üçün bir metn olacaq. yeni aldığın sig sauer p226, hansı ki, çox gözel bir silahdır, yağlayacaq ve bütün parçalarını baxışdan keçireceksen. bir ip kömeyi ile zamanlı bir sisteme bağlanmış halda lülesi sene çevrili olacaq. zamanı bilmeyeceksen. hemin vaxt qarşındakı kağıza nelerse yazacaqsan. heç bir şifre olmayacaq. temizlikci o gün gelmeyecek. qapı bağlı, pencereler qara boyalı olacaq. bir müddet sonra `part`, sen olmayacaqsan. gözeldir! gözeldir, ancaq bunların heç biri seni daha çox ölü etmeyecek. planın yazılı olduğu kağızı zibil yeşiyine tullayıb, en yaxın inşaat sahesine gedeceksen. en hündür hissesine çıxıb özünü ölümünün yollarına salacaqsan.



hamısını göstər

üzv ol

...